maanantai 17. marraskuuta 2014

Getaway cars

Empä oo hetkeen ehtinyt yhtään kirjotella tänne mitään! Takana on aika raskas opiskeluviikko, hyvä kun on ehtinyt edes nukkumassa kotona käydä. Näin joulun (apua, en mä oo ees ehtinyt ajatella mitään joulua!!) alla alkaa taas kiire tenttien, oppimispäiväkirjojen, esseiden yms kanssa. Tänään on pitkästä aikaa ehtinyt edes vähän hengähtää.

Noh, nyt kun oli hieman aikaa, mistäs muualta kuin pinterestistä löydän itseni taas selailemasta kaiken maailman hääjuttuja :'D Totesin, että me ei olla mietitty vielä yhtään hääautoja. Pinterestistä löytyy kaikkia ihania vanhanajan autoja kauniine koristeluineen.. Mutta taitaapa talvi tulla tässä asiassa vastaan. Nyt oon kyllä huomannut että talvihäät rajoittaa jos jonkin näköisiä juttuja. Mutta mun mielestä se on sen arvoista. Ei taida vanhoissa autoissa paljon lämmityksiä olla, joten puolen tunnin ajomatka vois olla melko hyytävä! :D Taidetaanpa siis päätyä johonkin modernimpaan autoon. 
Limusiinit ei lämmitä mua ollenkaan, joten en oikein tiedä millaista sitten etsisi. Luulenpa että M voisi haluta jonkinlaista urheiluautoa tms. Mutta mistä sellaisia voisi hankkia ja ovatko ne kovin kalliita vuokrata? Tai voisko löytyä joltakin tutulta lainaan, pitää hieman tiedustella.

Minkäänlaiset kukkaviritelmätkään ei talvella taida autoon sopia. Sen verran ainakin tiedän, että haluan perinteiset tölkit heilumaan auton perälle ja jonkinlaisen "just married" -tekstin taakse. 
Tässä taas hieman inspiraatiota mistäpä muualtakaan kuin Pinterestistä!



 Tässä kangas olis mun mielestä aika tyylikäs :)

Nämä nauhatkin vois olla aika hauskat, kun ne lepattaa tuulessa!

Nyt haluaisinkin kuulla millaisia hääautoja tiellä on ollut! 

maanantai 10. marraskuuta 2014

Sormusten teettämisestä

Oon kuullut muutamia hyviä kokemuksia sormusten teettämisestä ja oon ehkä itsekin kallistumassa siihen vaihtoehtoon. Mun kihlasormus on hyvin basic, melko kapea, valkokultainen, ilman timantteja yms. Yllättävää, mutta oonkin jo kyllästynyt tähän ja kaipaisin siihen vähän koristusta, sillä onhan tämä vähän tylsä. En kuitenkaan halua vaihtaa sormusta kokonaan, mutta voisin käydä teettämässä siihen hieman kiviä! Selailin muutamia sivustoja ja eniten tykästyin tämän tyylisiin:
Kultajousen timanttisormus ja Beat of Love. Tuo Kultajousen sormus on mun mielestä sirompi, joten taidan tykätä siitä hieman enemmän. Toisaalta tuo Beat of Love on hieman yksinkertaisempi, ja eihän mun sormus edes ole noin leveä, joten tuokin on kyllä varteenotettava vaihtoehto! :)

Vihkisormuksesta en vielä oikein tiedä. Ehkä voisin tykätä valkokultaisesta ja ohuesta sormuksesta, jossa olisi vain yksi hieman isompi pyöreä timantti. Ehkä jotain tähän tyyliin:
Asia on sitten taas erikseen onko meillä varaa noin isoon kiveen, mutta ainahan voi haaveilla, right? :D

Mutta nyt kaipailisin kokemuksia sormusten teettämisestä! Oliko kallista jos vertaa valmiiseen sormukseen? Tuliko sellainen mistä haaveilitkin? Missä Helsingissä kannattaa sormuksia teettää? Vai onko järkevämpää lähteä teettämään pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, onko hinnoissa eroja? Hjälp!

lauantai 8. marraskuuta 2014

Save the Date -häämessut

Käytiin tänään M:n kanssa Save the Date -häämessuilla. En olisi ensinnäkään ikinä uskonut että se olis lähtenyt mukaan ilman pientä anelua, jos ollenkaan. :D Mutta kun kysyin, sain heti myöntävän vastauksen, yllättävää!

Täytyy kuitenkin myöntää, että olin hieman pettynyt messuihin. Odotin ehkä vähän enemmän näytteilleasettajia? Ja olisin ehkä kaivannut enemmän inspiraation lähteitä juhlapaikan koristeluun yms. Oli siellä kyllä hyviäkin esittelijöitä! Maistoin ainakin taivaallisen hyvää appelsiinisuklaakakkua, ehdottomasti listalle jälkiruokapöytään! Sain myös hyvän oppaan sormuksen teettämisestä, sillä luultavasti aion teettää vihkisormukseni. Onnetarkin voisi kerrankin suosia jossakin arvonnassa! :D

Herkkupäivän kunniaksi käytiin sitten hakemassa donitsit, niin tuli loppujenlopuksi hyvä mieli…:D


Operaatio hääpukuun sulloutuminen on lähtenyt käyntiin myös ihan hyvin! Ruokavalio on muuttunut paljon terveellisempään suuntaan. Paino ei kuitenkaan ole vieläkään kovinkaan tippunut, mutta epäilen, että se johtuu siitä, että käyn pääasiassa vain kuntosalilla? Senttejä oli kuitenkin vyötäröltä ja takapuolesta lähtenyt molemmista 4cm, jee! Aerobista kun vähän vielä jaksaisi lisätä, niin eiköhän lähde painokin tippumaan.

Tein myös löytöjä viime viikolla facebookin hääkirppikseltä! Maljakot on nyt löydetty pöytiin, jipiii!


Saan myös nuo kivet mukana, mutta en oikein tiedä tykkäänkö niistä vai en, koska ne on ehkä hieman kesäiset? Tuossa kuvassa ne on mielestäni kyllä tosi kauniit. En sitten tiedä voisinko maalailla niitä vai myynkö vain eteenpäin.

maanantai 3. marraskuuta 2014

Vieraslahja

Jännästi löydän itseni taas täältä bloggaamasta kun pitäis kovasti opiskella! ;) Mutta vieraslahjat on nyt kovasti pyöriny mun päässä! Mulla on taas tää ongelma, etten halua sitä mitä kaikilla muillakin on.. :D Esim. hääkarkkia, koska sinne meidän jälkkäripöytään on tulossa luultavasti myös karkkeja. En myöskään halua ostaa ihmisille jotakin "krääsää", joka vielä usein maksaa aika paljon. En esimerkiksi voi ymmärtää, miksi joku haluaisi meidän nimillä ja hääpäivällä varustetun avaimenperän tms?

Netti pursuaa taas vaikka minkälaisia ideoita, mutta vain yksi idea on tähän mennessä ollut sellainen, mikä voisi mielestäni toimia. Nimittäin sellofaanipussissa kaakaota, suklaahippuja ja pieniä vaahtokarkkeja. Voisi toimia talviteemaan hyvin? Kaasollani oli häissään teepussukat, jotka oli myöskin mun mielestä tosi kivat. Jotkut lasinalusetkin vois olla ihan kivat, mutta meneekö sekin sitten taas niiden turhakkeiden puolelle..

Vieraslahjoihinkin voisi panostaa vaikka kuinka paljon, mutta budjetti on taas vastassa. On vaikeaa tämä suunnittelu! :D Varsinki ku on tämmönen nirsoilija.. Noh, eiköhän nekin selkiinny tässä pikkuhiljaa. Ehkä! ;D

Mitä te aiotte hankkia vieraslahjoiksi? Aiotteko hankkia niitä ollenkaan?