torstai 29. tammikuuta 2015

Kutsukorttikuvia

Kutsukortit ovat olleet nyt hieman mielen päällä, sillä aion teettää ne saamallani graafisen suunnittelun lahjakortilla. Haluaisin teettää meille kaksi erillistä korttia, joissa molemmissa olisi toisella puolella meistä kuvia ja toisessa kortissa kutsu ja toisessa hääinfo.

Olin jo aiemmin lahjakortin voittamista ihastellut Makea -hääblogista tutun Janinan tyyliä tehdä kutsukortteja ja muita paperituotteita. Siksi oonkin tästä niin superinnoissani! Jos graafisen suunnittelijan tekemät kutsukortit tms. kiinnostaa, kannattaa käydä katsomassa Janinan tuotoksia! Muutamia mallikappaleita löydät täältä!

Korttien etupuolelle haluaisin siis meistä jotain kivoja kuvia. Monet varmasti laittaisi kihlakuviaan, mutta meillä kihlauksesta on jo niin paljon aikaa, etten halua niitä siihen laittaa. Siksipä me ajateltiin, että voisimme käydä kuvauttamassa muutamia talvisia kuvia meistä! Mahdollisesti otetaan niitä jo tänä viikonloppuna kun päästään Etelä-Pohjanmalle. Helsingissä kun ei niin paljoa lunta tällä hetkellä ole. Kuvauksia ei myöskään uskalla jättää seuraavaan syksyynkään, jos lunta tuleekin vasta loppuvuodesta.

Niinpä mä taas välttelin opiskelemista ja selailin pinterestiä, minkätyyppisiä kuvia haluaisin ottaa!




Jotakin hempeää, mutta toisaalta jotain hassuttelua olisi ihanaa kuviin saada! Katsotaan saadaanko viikonloppuna jo jonkinlaisia kuvia aikaan.. ;)

tiistai 27. tammikuuta 2015

Love Me Do -häätapahtuma ja Hulvaton Hääkisa!

Turun Love Me Do -häätapahtuma lähestyy lähestymistään, enää 18 päivää!! Vielä en tiedä kenen kanssa aion tapahtumaan suunnata, sillä toinen kaasoista on töissä ja toinen Kanadassa. Katsotaan saanko tuon paremman puoliskon lähtemään mukaan. ;)

Tapahtumaan on tulossa jos jonkinlaisia näytteilleasettajia, joista itse odotan eniten somistukseen liittyviä vinkkejä! Niitä näyttäisikin tähän tapahtumaan tulevan mukavasti. :)

Tapahtumassa palkitaan myös vuoden hääblogit! Jännityksellä odotan, mitkä hääblogit pääsevät finaaliin kaikista huikeista vaihtoehdoista! Jos et ole vielä käynyt äänestämässä suosikkiblogiasi, käy nyt, vaikka joka päivä 1.2 asti täällä!


Häätapahtumassa on myös aika huikea mahdollisuus keventää budjettia muutamilla tuhansilla euroilla, nimittäin tapahtumassa järjestetään hulvaton hääkisa! Kisaamaan haetaan tällä hetkellä 4-6 henkilön joukkueita, jotka ovat valmiina hieman hulluttelemaan ja kisaamaan mitä upeimmasta palkinnosta. Palkintoon kuuluu mm. 1000e hääpukulahjakortti Stilissimaan ja 500e lahjakortti Malmin Korupajaan. Plussana myös se, että kaikki kisaan osallistujat saapuvat paikalle kutsuvieraina. Tätä mahdollisuutta ei siis kannata jättää välistä! Lisää tietoa kisasta, palkinnoista ja osallistumisesta löydät täältä *klik*!

Toivottavasti ystävänpäivänä siis nähdään Turun VPK-talolla! :)

perjantai 23. tammikuuta 2015

Jäätuikkuja talvihäihin




Löysin aika ihanan idean talvihäihin pihalle Intimate weddings -blogista! Tällaiset jäätuikut sopisi ihanasti vaikka terassin reunalle tai portaisiin koristamaan juhlapaikkaa pihalta. Ohjekin näiden tekoon on aika yksinkertainen.

Tarvikkeet:
  • Kaksi erikokoista muovipurkkia, esim joitakin isompia jogurttipurkkeja.
  • Pieniä kiviä
  • Vettä
  • Ilmastointiteippiä
  • tuikkukynttilä
1. Laita pienempään purkkiin kiviä hieman painoksi. 
2. Laita isompaan purkkiin 2/3 kylmää vettä. 
3. Aseta pienempi purkki isompaan purkkiin niin, ettei se osu pohjaan asti. 
4. Laita ilmastointiteippiä päälle, jotta pieni purkki pysyisi keskellä, eikä pääse liikkumaan.
5. Sitten purkit jäätymään. 
6. Kun vesi on jäätynyt, saadaan pieni purkki pois lisäämällä sinne kylmää vettä. 
7. Myös iso purkki saadaan pois, kun sitä huuhdellaan kylmällä vedellä. Huom. älä käytä lämmintä vettä, tai jää halkeilee.

Jos haluaa tuikkuihin enemmän koristusta, voi veden sekaan laittaa vaikka puolukan varsia tai mitä ikinä keksiikään!




Rakastuin näihin aika totaalisesti! Toivottavasti meidän häiden aikaan on sen verran pakkasta, että saisi helposti näitä pihalle jäätymään :)

Koska meidän juhlapaikalla on valtavat ikkunat, olisi kiva saada jonkinlaisia jäälyhtyjäkin koristamaan pihaa.



Aika hauskoja nuo kakkuvuokaan tehdyt lyhdyt! 

Onkos muilla suunnitelmia juhlapaikan pihan koristukseen, vai koristeletteko ollenkaan? :)

lauantai 17. tammikuuta 2015

Hääkimppu talvihäihin

Kukat ovat mulle hieman tuntematonta aluetta. En ensinnäkään tiedä monenkaan kukan nimeä ja harvemmin niitä myöskään meiltä löytyy. Tässä asiassa en siis ole tullut ainakaan vielä äitiini, että olisin jonkin sortin viherpeukalo. Lähinnä oon onnistunut tappamaan kaikki kukat mitä kotona mulla on ollut :D Tässä asiassa on siis hieman petraamista.

Onneksi kaasoni tietää näistäkin asioista paljon enemmän kuin minä, joten apua löytyy! Sen verran olen kuitenkin tulevaa hääkimppua suunnitellut, että haluaisin pyöreän mallisen kimpun, joka on joko kokonaan valkoinen, tai jossa on mukana hieman violetteja kukkia. 





Jotain tämän tyyppistä voisi olla luvassa! Pidän pioneista todella paljon kimpuissa. Asia erikseen, saako niitä talvella? Vihreää en haluaisi kimppuun ollenkaan. Jotain hopeista koristusta voisi ehkä olla?

Vinkkejä kukkien valintaan talvella? Millaisia teille on tulossa? :)



sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Hääpukusovitusta ja häämessuja

Siskot ja toinen kaasoista tuli meille viikonlopuksi Helsinkiin viettämään häiden täyteistä viikonloppua!  Ensimmäiseksi lauantaina aamupäivästä suuntasimme Stockmannille hääpukujen sovitukseen. Pakko sanoa että paikka oli mulle hieman pettymys. Palvelu oli jotenkin nihkeää, sillä oli sellainen olo etten kehdannut sanoa, jos en pitänyt jostakin puvusta. Kun muutamat ensimmäiset puvut eivät mun mielestä sopineet yhtään, tuli sellainen tunnelma, että olisin jotenkin hirveän vaikea asiakas. Yhtäkään sykähdyttävää pukuakaan ei sieltä löytynyt. Hmh, harmi, odotin paikalta vähän enemmän.

Sovituksen jälkeen kävimme shoppailemassa keskustan kauppoja ja joululahjaksi saaduilla lahjakorteilla löytyikin paljon kaikkea mukavaa. :) Iltapäivällä menimme sovittamaan pukuja Zazabellaan. Täältä jäikin sitten paljon mukavampi fiilis! Myyjä oli mukava ja rento, joka osasi katsoa hieman paremmin mikä mun päälle sopii. Plussana oli myös se, että sai itse käydä katselemassa pukuja, joita haluaisi sovittaa.
Mikään puvuista ei kuitenkaan tainnut lyödä vielä vertoja sille puvulle minkä löysin Seinäjoen RosAmorista :) Saa nähdä oliko se ensimmäinen sovitettu the one! ;)

Sunnuntaina suunnattiinkin sitten aamupäivästä Mennään naimisiin! -häämessuille. Isot messut oli ja paljon nähtävää :)



Päästiin maistelemaan hieman kuohuviinejä heti aamusta, sekä koristelemaan hienoja kuppikakkuja :D Hääpukumuotinäytöksessä oli monta tosi upeaa pukua. Pitää kyllä Helsingin liikkeissä päästä vielä kiertelemään! Sormustarjonta oli myöskin tosi laaja. Löysinkin muutaman kivan sormuksen, jotka voisi antaa suuntaa teettämiseen. Ainut mitä jäin kaipaamaan, oli enemmän koristeluun liittyviä vinkkejä. Mutta eipä se nyt niin haittaa, kun koristeluista osa on jo suunniteltuna. Kaikinpuolin muuten oli hyvin erilaisia näytteilleasettajia, joten ehdottomasti kannatti lähteä!

Kaiken tän häähumun lisäksi voitin Makea -hääblogin arvonnasta 200e lahjakortin graafiseen suunnitteluun, oon tästä niiiin happy!! Pitäis varmaan lotota kun on ollut nyt näin hyvin tätä arpaonnea :D Ainakin tuli täyteltyä jos jonkinmoista arpalipuketta messuilla, katsotaan jatkuuko hyvä tuuri! ;)

perjantai 9. tammikuuta 2015

Jälkkäriä, mumskis!

Nää vapaapäivät on hieman vaarallisia, sillä tulee tilailtua kaikenlaista.. ;D Tuli nimittäin tilattua pieniä kirkkaita pikareita jälkiruokapöytään! Nämä tuo mun mielestä hienosti näyttävyyttä. Kaason kanssa sitten mietitään mitä herkkua näihin voisi laittaa.


Täällä kirjoittelinkin jo aikaisemmin meidän jälkiruokapöytä suunnitelmista, elikkäs kakkua ei meidän häissä tarjoilla, vaan pöytä katetaan täyteen erilaisia pieniä herkkuja cakepopseista minimuffineihin.




Tässä hieman inspiraatiokuvia! Katsotaan minkälainen meidän omasta sitten saadaan loihdittua. Tykkään siitä, että jälkiruoat olisi aseteltuna eri tasoille ja tarjonta olisi mahdollisimman laaja! Ajateltiin myös yhdistää hieman karkkibuffetin tuntua tähän, kuten viimeisessä kuvassa :) Pitäisikin nyt hieman tiedustella millaisia kakkulautasia ja tarjoiluastioita juhlapaikassa on valmiina, jotta tietää mitä kaikkea pitäisi vielä hankkia. Tää on kyllä yks mun lemppari asioita mitä ollaan tähän mennessä suunniteltu! Onkos muita hääpareja, jotka eivät aio mennä perinteisellä hääkakkulinjalla? :)

torstai 8. tammikuuta 2015

Häähumua

Hihiii, pientä hihkumista ja punastumista sai aikaan kun kävin tsekkaamassa Vuoden Hääblogi 2015 ehdokkaat, ja mun blogi oli siellä! En olisi ikinä osannut odottaa, iso kiitos blogin ehdottajalle! Kylläpäs piristi päivää :) Vuoden Hääblogi 2015 -äänestys järjestetään Turussa 14.2 Love Me Do -häätapahtumassa. Onnekkaana voitinkin tuohon tapahtumaan muutama kuukausi takaperin ilmaiset pääsyliput, joten ehdottomasti olen menossa! Omaa suosikkiaan voi käydä äänestämässä täällä :)


Viime viikolla käytiin M:n kanssa kiertelemässä Seinäjoen sormusliikkeitä. Tuntui vähän, että kaikissa liikkeissä oli tosi samanlaisia sormuksia, ja mä oon ilmeisesti hieman nirso, kun mikään ei oikein tuntunut omalta, hahah :D Päätettiin siis ottaa yhteyttä M:n serkkuun, joka on koruseppä, jos hän osaisi tehdä just semmoiset kuin me halutaan ja plussana tietysti, että saataisiin ne hieman edullisemmin. Luultavasti nähdään tässä alkukeväästä, jolloin voisin vähän mun suunnitelmia sille näyttää :) Aikalailla samoissa suunnitelmissa olen, mistä postasinkin jo aikaisemmin täällä. Kihlan haluan siis vaihtaa tuollaiseen hieman ristikkäin menevään, jossa toisessa osiossa on timantteja. Tykkäisin ehkä myös sellaisesta, jossa ne timantit olisi niin pieniä, että ne näyttäisi hieman "glitterimäiseltä". Mitäs ootte mieltä? Vihki taitaa kallistua myös yksinkertaiseen yhden isomman kiven sormukseen. Käydään kuitenkin vielä kiertelemässä Helsingissä, josko löytyisi sellaisia mistä haaveilen.

Facebookin hääkirppikseltä tein jälleen hyviä löytöjä! Ostin kenkälaatikollisen verran kirkkaita timantteja, sekä 60kpl pieniä tuikkukippoja.


Tässä siis aikaisemmin ostamani maljakot ja timantit niiden pohjalla. Lisäksi tähän siis tulossa vielä jotkin talviset kukat veteen upotettuna ja päälle kellukynttilä :)

Nyt odottelen kovasti viikonloppua, sillä siskot ja toinen kaasoista saapuu tänne, jolloin mennään hypistelemään lisää hääpukuja, sekä käymme Mennään naimisiin! -häämessuilla. Häähumua siis luvassa ;) Onko muita morsiamia tulossa paikan päälle? :)



lauantai 3. tammikuuta 2015

Miehen puku ja morsiamen kriiseilyä

Makoiltiin tuossa muutama ilta takaperin sängynpohjalla sulhasen kanssa ja selailtiin millaista pukua M mahdollisesti haluaisi. Haaveena olisi oma puku, jota voisi käyttää sitten myöhemminkin. Itse olin ajatellut, että voisin tykätä tumman harmaasta puvusta. M ei kuitenkaan ollut täysin samaa mieltä, vaan haluaisi ehkä siniseen vivahtavan puvun.


Tämän tyyppiseen pukuun hän tykästyi. Itsekin tykkään mallista todella paljon. En esimerkiksi tykkää saketeista yhtään. Tämä on semmoinen yksinkertainen ja tyylikäs! Mitäs ootte mieltä?

Noh, menipäs siinä nyt sitten mun suunnitelmat teemavärin suhteen ehkä vähän uusiksi? Sinertävä puku ja violetti teema? nääh, ei mun mielestä oikein sovi. Ja haluan myös niin, että M saa pukeutua hääpäivänä juuri sellaiseen pukuun kuin hän itse haluaa. Oon muutenkin vähän kriiseillyt tuon violetin kanssa :D Toisaalta tykkään siitä, mutta toisaalta pelkkä valkoinen ja hopea olisi tyylikäs talvella? Vai voisiko sen sinertävän puvun ja violetin jotenkin yhdistää? En tiedä. Kyllä on vaikeita nämä päätökset! :D Ja oon sitten myös sen verran tarkka että haluan että pienetkin yksityiskohdat sopii toisiinsa.. Taitaa olla nyt palaverin paikka kaasojen kanssa, ku tämmösetkin päätökset on jo liian vaikeita, hahhah!