sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Wc-tilojen somistus

Mun mielestä juhlissa on ihanaa nähdä, että pienetkin yksityiskohdat ja kaikki tilat on otettu huomioon. Pyrin siihen, että meidän väriteema näkyisi hieman kaikkialla, joten täytyyhän sitä silloin myös wc-tiloja somistaa! ;)


Meidän juhlatilan wc:t ovat pääasiassa hyvin siistit. Pöytätilaakin altaiden vieressä on mukavasti, joten sinne mahtuu hyvin tekemään pientä somistusta! Ajattelin että altaiden viereen voisin maalata punakultaiseksi muutaman viinipullon, joihin voisi laittaa vaaleanpunaiset tekokukat. Lisäksi viereen voisi laittaa muutaman kynttilän tuikkukippoon, sekä ripotella ostamiani kirkkaita "jäähileitä".  Peilien ympärille voisin laittaa vielä lisäksi ostamiani helmivalosarjoja (sillä niille on ole vielä keksinyt hyvää käyttötarkoitusta, mutta katsotaan!)


Näiden lisäksi hauskaa olisi laittaa pieni radio, josta voisi laittaa soimaan kaikenlaisia hempeilybiisejä. Säilyy tunnelma siis kaikkialla, heh! :)



Kuva                    

Moni onkin kuullu varmasti jo wc-koreista, joihin laitetaan erilaisia tarvikkeita vahingon tms. sattuessa. Koreista löytyy usein hiuspinnejä, hiuslakkaa, topseja, väritöntä kynsilakkaa, laastareita/ rakkolaastareita, varasukkahousuja, hakaneuloja,kynsiviilaa yms. mitä päivän aikana saattaa tarvita. 
Tällainen mekin varmasti hankitaan molempiin vessoihin, mutta korin voisin vaihtaa nättiin tarjottimeen! Tarjottimella voisi olla sitten pienissä lasipurkeissa nätisti esim. niitä topseja ja pienemmissä laatikoissa/viinilaseissa (mitä ikinä keksiikään) tiettyjä tuotteita. Kaikkia näitä löytyy varmasti jo kotoa/ kaasoilta yms. valmiiksi, joten rahaakaan tähän ei tarvitsisi juurikaan käyttää! Tarjotin näyttää paljon juhlallisemmalta mielestäni kuin kori, joten siitä tulee varmasti hieno! :) 

Kuva



Vielä kaiken tämän lisäksi Pinterestin innoittamana (minkäs muunkaan) tein Picmonkeyn avulla lappuset, jotka ajattelin joko kehystää tai kiinnittää peiliin. (Picmonkey on muuten hyvä ja ilmainen vaikka minkä paperituotteiden suunnitteluun, kannattaa käydä vilkaisemassa!) Voi olla että muokkaan näitä vielä hieman, mutta tältä ne näyttävät tällä hetkellä. :)






















Mitäs mieltä olette meidän wc-suunnitelmista? Joko meni överiksi? :D

4 kommenttia:

  1. Ihana idea toi tarjotin ja aivan ihanat noi laput! Kunpa meidänkin hääpaikan vessoihin mahtuisi tollaset.. Eikä todellakaan mene överiksi :D

    VastaaPoista
  2. Ihania ideoita, eikä minusta yhtään liian överiä, sillä itsekin olen jo vähän pähkäillyt hääteeman viemistä wc-tiloihin asti :D Minulla on myöskin radio mietinnässä, musiikki tuo kuitenkin paljon tunnelmaa, ja just kirjottelin jostain nettisivulta ylös lauseita, kuten "damn you are cute", joita olisi juuri ihanaa saada peiliin! Tarjotin oli ihana idea, kuten tekokukatki, pitää laittaa harkintaan! :)

    VastaaPoista