perjantai 25. syyskuuta 2015

Save the Date -häämessut

Häämessut ne taas alkaa kolkuttelemaan ovella, ihanaa!

Viime vuonna kun hääsuunnittelut olivat pikkuhiljaa jo alkaneet ja olin juuri ehtinyt aloittaa bloginkin kirjoittamisen, lähdin Save the Date -häämessuille miehen kanssa Kaapelitehtaalle. Ensimmäiset messut menivät hieman ujostellen ja kojuja vain kierrellen. Nyt vähän viisastuneempana tiedän, että näytteilleasettajien kanssa kannattaa mennä rohkeasti juttelemaan ja kyselemään, sillä heillä on kuitenkin valtavasti tietoa oman alansa asioista! Tänä vuonna taidankin suunnata yksin, jotta ehdin kierrellä rauhassa ja jutella ihmisten kanssa. ;)


Tänä vuonna Save the Date -häämessut järjestetään 10. - 11.10 tapahtumatila Koskenrannassa, Helsingissä. Ohjelmassa on tällä kertaa luvassa mm. häämatkan suunnittelusta, hääpuheen onnistumisesta/ oman valan kirjoittamisesta (Tästä kertomassa Alma Sipilä, jonka arvonnasta voitimme aikaisemmin laulun, jonka hän kirjoittaa ja säveltää meistä ja tulee esittämäänkin sen kirkkoon, niin ihanaa päästä tapaamaan hänet jo nyt!), valokuvauksesta/ poseeraamisesta ja vinkkejä satenkaarihäiden järjestämiseen! Mun mielestä tää viimeinen on aika ihana lisä messuilta, en ole ainakaan kuullut aikaisemmin, että tämä olisi otettu huomioon missään messuilla.
Ohjelmassa myös muutamia työpajoja, sekä paljon kierreltävää, katseltavaa ja messutarjouksia. Tapahtumassa on myös hää-kirppis, josta voi käydä etsimässä käytettyjä koristeita, asusteita tai vaikka hääpuvun. Mikäli omat häät on jo juhlittu, tapahtumaan voi vielä käydä ilmoittautumassa myymään omat nurkkiin jääneet ylimääräiset häätavarat pois. Lisätietoa täällä!

Liput tapahtumaan ovat erityisesti kimppalipulla edulliset, jotka ovat 15e kahdelta henkilöltä, sisältäen sisäänpääsyn, bussikuljetuksen Kiasmalta Koskenrantaan sekä narikan. Yhden hengen lippuja myydään ovella 10 euron hintaan.

Lippuja on myös mahdollista voittaa itselleen osallistumalla kisaan Instagramissa! Kisaan voit osallistua vangitsemalla valokuvaan unelmiesi häät - suuret, pienet, rannalla, kaksin, metsässä, kaupungissa - tyyli on vapaa ja monimuotoinen. Julkaise kuva Instagramissa tageilla @haamessut #unelmienhaatkisa #savethedatemessut.
Kisa on käynnissä 7.10 klo 12 saakka. Kisan palkintona arvotaan 10 kahden hengen sisäänpääsyä Save the Date -häämessuille sekä messuilla julkaistavan uunituoreen Häät-lehden!

Lisätietoja häämessuista voit käydä lukemassa osoitteessa http://www.savethedate.fi.

Mikäli olet lauantaina suuntaamassa paikan päälle ja satut tunnistamaan mut pyörimässä siellä, saa tulla juttelemaan! :)
1 kommentti:

  1. Hei jos sulla ei vielä ole lippuja, niin mä arvon yhden kimppalipun blogini puolella! :)
    http://idajavelppa.blogspot.fi/2015/10/hyvan-mielen-haamessut.html

    VastaaPoista