tiistai 20. lokakuuta 2015

Muutoksia juhlapaikalla

Väliviikko yliopistolta on kovaa vauhtia käynnissä ja vihdoin mä saan taas huolella häähömpöttää, ai että! Tällä viikolla en ajatellu miettiäkään kouluhommia vaan keskityn siihen että saadaan häitä eteenpäin. Niimpä matkustin nyt viikoksi tänne Etelä-Pohjanmaalle siskon nurkkiin. :)

Eilen käytiin juhlapaikalla kaason ja siskon kanssa uudestaan vähän juttelemassa. Tässä välissä meidän ravintolan nimi on muuttunut ja ravintolapäällikkö vaihtunut. Käytiin siis vähän juttelemassa uuden ravintolapäällikön kanssa ja tehtiin vähän suunnitelmia hääpäivään liittyen. Menun kanssa ei vielä kovasti päästy eteenpäin, sillä mies ei päässyt paikalle, mutta meille luvattiin sähköpostilla laittaa erilaisia ehdotuksia ja niistä sitten sumplitaan jotain. Puuh, jostain syystä en yhtään tykkää tästä ruoan valitsemisesta kun se on niin vaikeeta! :D

Yksi uusi ilon aihe oli se, että juhlapaikalla oli ennen yksi sininen seinä (muuten valkoista/harmaata) ja en tykännyt siitä yhtään aiemmin. Nyt se oli maalattu tumman harmaaksi, voi kun olin iloinen! :D Ei oo mitään väriä nyt häiritsemässä meidän väriteemaa, hah.

Toinen muutos oli tuolit. Aikaisemmin juhlapaikalla oli pelkästään mustia tuoleja. Nyt osa tuoleista oli muuttunut vaaleiksi pehmustetuiksi tuoleiksi. Ne oli tosi kivoja! Ainut ongelma on että niitä ei riitä kaikille, vaan osan täytyy edelleen olla niitä mustia. Olin jo ostanut kankaat, että olisin ommellut sellaiset tuolihuput niihin päälle, mutta nyt se vähän mietityttää. Nuo juhlapaikan uudet tuolit kun ei ole puhtaan valkoisia, vaan ehkä vähän kerman väriseen vivahtavia. Olisko se sitten typerän näköistä että toisissa tuoleissa olisi puhtaan valkoiset huput?

Tässä näkyy molemmat tuolit:




Yhtenä vaihtoehtona mietittiin, jos jätettäisiin ne itse huput noista mustista tuoleista, mutta laitettaisiin vain nauhat selkänojaan esimerkiksi hallaharsosta? Vai olisiko ne huput silti ihan hyvät? Vai jätetäänkö vain sellaisiksi ilman mitään härpäkkeitä? Mitäs tuumitte?

Yksi muutos oli vielä se, että tehtiin vähän pöytäkarttaa ja mun pöytäjärjestys-suunnitelmat meni ihan uusiksi! Olin siis varautunut siihen, että kaikki olisivat kahdeksan hengen pöytiä. Noo, nyt kävikin niin, että suurin osa olisi 16hlö pöytiä, yksi 12hlö ja muutama 8hlö pöytiä. Ehdin pöytänumerotkin ostaa jo viiteentoista pöytään ja nyt niitä tuleekin sitten vain kahdeksan, heh! Noh, se hyvä puoli on, että multa olis puuttunut vielä muutama maljakko, joten nyt niitä ei tarvitse ostaa.

Ainakin paljon asioita nyt varmistui juhlapaikan suhteen! :)

Pappia lähdin myös kyselemään tällä viikolla, mutta mulle vain ilmoitettiin että meille onkin varattuna jo joku pappi. Luulin, että me saadaan toivoa pappia? Varasin kirkon silloin niin äärettömän aikaisin, ettei silloin vielä voinut toivoa.. Möh! Toivottaisiin vähän semmosta rennompaa vihkitilaisuutta ja nyt ei yhtään tiedetä millainen pappi on tulossa. Pitää vähän kysellä jos joku tuntisi kyseisen papin!

Askartelut on myös saatu hyvin taas tällä viikolla vauhtiin, niistä tulossa postauksia erikseen! :)




2 kommenttia:

  1. Kivaa, kun hääpaikka-asiat alkavat olla selvillä! Tuo on mullekin tuttu paikka, ihanan avara :)
    Oma mielipiteeni on, että mikä tahansa tuoli näyttää paremmalta ilman tuolihuppuja. Nuo mustat tuolit ovat muutenkin neutraalit ja tyylikkäät, eivätkä mielstäni kaipaa mitään. Jokin vaalea rusetti mustiin tuoleihin voisi olla kiva, niin toisi vähän yhtenäisyyttä noihin vaaleisiin, jotka muuten näyttää tosi mukavilta ja hienoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälle linjalle mäkin olin ehkä kallistumassa! :)

      Poista