keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Juhlapaikkana Kiltakellari

Viime perjantaina juhlittiin todella ikimuistoisia rakkaan ainejärjestöni vuosijuhlia! Ilta oli aivan huikea ja yksi tekijä siinä oli meidän upea juhlapaikka.

Juhlapaikaksemme valikoitui Bulevardilla Helsingissä sijaitseva Kiltakellari. Ainejärjestölle etusijalla oli edullinen paikka. Kiltakellarista löysimme edulliset menut ja siihen kaupan päälle saimme uskomattoman kauniin tilan! Kiltakellari sijaitsee Nikolai Sinebrychoffin vuonna 1885 rakennuttamassa panimorakennuksessa. Tunnelmaa tilaan tuo vuosisatoja vanhat tiiliseinät. Ihanan tilan vuoksi, se ei edes vaadi suurempia koristeluja!
Juhlijoita meitä oli 86, jotka mahtuivat tilaan hyvin. Nettisivuilla lukee, että juhlatilaan olisi mahdollista saada mahtumaan jopa 300hlö! Tila ei kuitenkaan jäänyt ollenkaan tyhjän oloiseksi meidän pienemmälläkin porukalla.

Tässä näkyy hieman tuota ihanaa tiiliseinää. Kuvassa minä hyvin jännittyneenä pitämässä puheenjohtajan puhetta.. :D Kuva Carolina Mobarac

Erityismainintana pitää myös sanoa paikan henkilökunnasta. Kaikki sujui todella hyvin ja henkilökunta oli aivan ihana! Rento tunnelma, hyvää ruokaa ja meidän toiveet otettiin lämpimästi vastaan. 

Olin itse vuosijuhlavastaavana, joten hommia juhlien eteen piti tehdä aika paljonkin. Mutta sen nyt tiesinkin jo häitäkin tässä samalla järjestäneenä. Se, minkä tajusin kuitenkin jälkeenpäin, oli se, että mitkään koristeet yms. puitteet eivät tee sitä juhlaa, vaan sen tekee ne ihmiset! Meillä oli niin äärettömän hauska ilta, ja se ei olisi toteutunut ilman meidän ihania juhlavieraitamme. Joten tämä pitää muistaa omissa häissäkin! Turhaan sitä stressaa jostain viimeisen päälle tehdyistä koristeluista, kun oikeasti sen tunnelman sinne luo ne ihmiset. Pitäkäähän tekin morsiamet tämä mielessänne! :)

Jollain tapaa pitää myös miettiä sitä, millä lievennän tuota omaa jännitystäni. Tuon puheen takia jännitin juhlia todella paljon, niin että ihan vatsaan sattui. Oli pakko hakea jo ennen juhlan alkua lasillinen viiniä, että hieman rauhoittuisin, hah! Ja kyllähän tuossa puheen aikana kädet hieman tärisi, mutta ihan hyvin se muuten meni. Mutta jollain keinolla pitää myös hääpäivänä tuota jännitystä pystyä vähentämään, eihän siitä tule muuten yhtään mitään! Ovatko muut ajatelleet miten jännitystä voisi helpottaa?

Joka tapauksessa, jos jollakin Helsingin seudun hääparilla ei ole vielä juhlapaikkaa, voin lämpimästi suositella Kiltakellaria! :)

3 kommenttia:

  1. Hei, kiva suositus! Ollaan pitämässä kaverijuhlia erikseen ja mietinnässä vielä, että pidettäiskö kotosalla bileet vai vuokrattaisko ihan oma tila.. Minkä hintainen paikka oli kyseessä, jos vain tahdot kertoa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasta ei itsessään tarvinnut maksaa mitään, kun otti ruoat ja juomat sieltä :) En sitten tiedä kuinka ne hoitaa sen, jos ei ole illallista! Vahtimestarikuluja tuli 40,5e/tunti, lauantaipäivisin se on tupla. :)

      Poista
    2. Okei, kiitos tiedosta! :) Täytyy tutustua tarkemmin!

      Poista