sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Se on tässä nyt! -meidän laulu

Voitin häämessuilta arvonnan, jossa Alma Sipilä sävelsi meille oman kappaleen! Tästä taisin mainitakin hieman aiemmin jossain postauksessa.

Kappaleen teko aloitettiin tammikuussa, jolloin skypen välityksellä juttelimme Alman kanssa meidän parisuhteestamme. Alma kyseli kysymyksiä ja me vastailtiin parhaamme mukaan. Tää oli aika ihana hetki, sillä molempien piti kertoa mm. mitä toisessa arvostaa, mitä toisessa rakastaa ja milloin toinen on kauneimmillaan. Tällaisia asioita tulee aivan liian harvoin sanottua ääneen! Piti siinä sitten muutama kyynelkin tirauttaa, kun herkistyi niin. Aivan ihana kokemus siis!

Tunnin haastattelun perusteella Alma sävelsi ja sanoitti meille oman kappaleen. Ja kun sain kuulla sen ensimmäisen kerran, itkuhan siinäkin tuli! On ihanaa kuulla miten ne asiat mistä keskusteltiin, kuuluu biisistä ja ne on osattu sanoittaa niin hienosti kappaleen sisään.

Kappaleen nimi on Se on tässä nyt. Nimi tulee siitä, kun kerroin meidän seurustelun alusta. Muistan sen fiiliksen kun päätettiin viiden vuoden ystävyyden jälkeen alkaa seurustelemaan. Ajattelin, että nyt se on tässä, ei enää ketään muita. Tää on ja pysyy. Ja niimpä tästä tuli meidän biisin nimi! <3

Alla video, josta pääsette biisin kuuntelemaan. Laitoin videoon vähän random järjestyksessä kuvia meidän häistä. Kuvat on ottanut Susanna Salo.


Alma tuli esittämään kappaleen kirkkoon meidän vihkimiseen, mikä oli aivan ihanaa! Alma oli muutenkin tosi hyvä tyyppi, jonka kanssa oli mukavaa tehdä yhteistyötä. Todella iso kiitos vielä tästä, tää on yks parhaimmista muistoista mitä häistä jää käteen! <3

Mitäs pidätte?

3 kommenttia:

  1. Hei ihana hääbloggaaja! Sinulle olisi pieni infopaketti ja blogihaaste osoitteessa http://www.lovemedo.fi/artikkelit/tervetuloa-haablogimiittiin-1102016-0.

    Hyvää alkusyksyä toivotellen,
    Love Me Do -häämessujen Hanna

    VastaaPoista