maanantai 8. joulukuuta 2014

Lentäjän vaimo

M valmistuu ensi syksynä liikennelentäjäksi, joten haluamme ainakin jotakin pientä siihen liittyvää näkymään häissämmekin!

Valokuvaus halutaan ainakin, ehkä trash the dress tyyliin ottaa niin, että lentokoneita on taustalla. Siihen löytyikin taas hyvin inspiraatiokuvia ;)





Muutamia hauskoja juttuja löysin myös lentäjiin liittyen:

Tähän ehkä flight sanan tilalle voisi vaihtaa night ;D

Tuo teksti vois sopia hyvin kutsukorttiin!

Ei nyt ehkä just tämmöset, mutta jonkinlaiset tagit matkalaukkuun vois olla aika hyvä vieraslahja? Ei olis ehkä niin turhake, vai?
Kuvat löytyy jälleen mun pinterest boardilta :)

Oonkin selaillut muutamia matkustamiseen liittyviä hääblogeja, joilla on kyllä tosi upeita ideoita! Luulenpa kuitenkin että me ei enää sille linjalle lähdetä, vaan pitäydytään talvisessa ja violetissa teemassa, ripauksella lentäjäjuttuja ;)

6 kommenttia:

  1. Lentäjäaiheisista kuvista tulee taatusti upeita. Ihanaa, että teillä on ammatin puolesta mahdollisuus tällaiseen teemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon kyllä itekin innoissani että saadaan vähän jotain erilaista! :)

      Poista
  2. Ainakin nuo kuvaukset lentokoneet taustalla kannattaa järjestää, kun siihen on syy ja mahdollisuus. Matkahäistä tuli mieleen se idea, että numeroidaan pöydät valokuvilla, jotka on otettu eri maissa lavastamalla numero jonnekin rantahiekkaan paikalliseen kulttuuriin viittaavan rekvisiitan kanssa. Sellainen voisi onnistua liikennelentäjän kanssa (tai sitten jos olis rikas ja matkustelisi paljon tai jos olisi ollut erittäin kaukonäköinen ja aloittanut numeroiden kuvaamisen vuosia sitten).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun olis hyvä idea! Taitaa vain olla liian vähän toteutusaikaa, koska M valmistuu muutamia kuukausia ennen häitä :/

      Poista
  3. Lentokonekuvista tulee varmasti huikeita ja ehdottomasti sellaiset kannattaa ottaa. Persoonallista ja osa teitä :)

    VastaaPoista