tiistai 30. joulukuuta 2014

Lomaa ja suunnitelmia

Ihana ja rentouttava joulu on takana perheen kanssa! Kiireisen syksyn jälkeen kyllä ansaitseekin sen, että nauttii vain olostaan, eikä tarvitse stressata mistään. Kaksi viikkoa vielä lomaa jäljellä, aika huikeeta!

Häitä on myöskin saatu taas pienin askelin suunniteltua eteenpäin! Varattiin ensinnäkin meille kuvaaja hääpäiväksi. Saatiin suhteellisen hyvään hintaan koko setti, eli potrettikuvaukset ja dokumentaarinen valokuvaus koko päiväksi! Kuvaajana toimii mun kurssikaveri, joka on valokuvannut jo monet häät, sekä harrastaa valokuvausta, joten oon varma että kuvista tulee upeat. :) Hän lupasi tulla myös kuvaamaan extrana toiseksi päiväksi Helsinkiin lentokoneiden kanssa. Tästä oon ihan superinnoissani!! Nyt taas saa siis vetää yhden asian to do -listasta ylitse.

Toiseksi varasin kolmeen hääpukuliikkeeseen sovitusajan Helsinkiin 10.1. Silloin siskot ja toinen kaasoista tulevat meille viikonlopuksi ja käydään yhdessä kiertelemässä liikkeissä ja sunnuntaina mennään häämessuille. Toisaalta nyt kun aloin miettimään, onko mitään järkeä vielä käydä katselemassa lisää pukuja, koska joulun aikana on tullut syötyä niin ylenmäärin, että apua.. Noh, eipä mun mitään päätöksiä tarvitse puvun suhteen vielä tehdä.. :)

Nyt kannattaisi varmaan käydä myös katselemassa jos jouluvalot olisivat hyvin alennuksissa, sillä haluan paljon erilaisia valoja koristamaan juhlatilaa. Facebookin hääkirppikseltä bongasin myös kirkkaita "jäähileitä" koristeeksi maljakoiden pohjalle. Päädyin siis siihen, etten halua niitä kesäisiä koristekiviä, mitkä sain maljakoiden mukana. Löytyisköhän jostakin alennuksista myös lyhtyjä.. :)

 Tämän tyyppiset valot haluaisin tanssilattialle. Meidän juhlatilassa on sellainen kiva "syvennys", jonne olen ainakin alustavasti suunnittelut tanssilattiaa ja tämän tyyppiset valot sopisi sinne tosi hyvin!

 Juhlatilan eteistilassa on kierreportaat, joita haluaisin koristaa lyhdyillä.

Tämäkin olisi yksi tosi nätti valaistus koristamaan isoa tilaa!

Taidanpas siis loppuviikosta lähteä kiertelemään kauppoja. Ihanaa uutta vuotta kaikille!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti