maanantai 25. toukokuuta 2015

Kaiverrukset vihkisormukseen

Käväistiin tänään Malmin Korupajalla tiirailemassa sormuksia ja samantien kihlasormus jäikin sinne muutettavaksi! Niinkuin sormussuunnitelmista aiemmin jo laitoinkin, päädyin siihen että kihlaan tulee pieniä kiviä puolelta toiselle, tämän tyylinen siis:


Nyt on äärettömän orpo olo ilman sormusta, kaks viikkoa pitäis olla! :D

Vihkisormuksenkin taisin jo päättää, joten taitaa käydä niin että sormukset hankitaankin nyt kokonaan tuolta, eikä teetetä niitä erikseen. Vielä pitää vähän paiskia töitä että saa vihkisormukseenkin rahat kasaan.

Mutta sitten itse asiaan, nimittäin kaiverruksiin! Kihlasormuksessa meillä molemmilla lukee puolison nimi ja kihlapäivämäärä. Mutta mitä sitä laittaisi sitten vihkisormukseen? Netistä löysin tällaisia vaihtoehtoja:

Tahdon 06.02.2016
Nyt ja aina 06.02.2016
Rakastaen 06.02.2016
Rakkaudesta 06.02.2016
Aina kanssasi 06.02.2016
M <3 P 06.02.2016
M + P = <3 06.02.2016
Vain sinun 06.02.2016
Ikuisesti 06.02.2016

Löysin myös muutamia lausahduksia latinaksi, mutta ne ei kuulosta yhtään meiltä, että sellaisia kaiverrettaisiin. Olisi myös kivaa, jos keksisi jotain omaa kaiverrukseen, mutta ainakin nyt pää lyö ihan tyhjää! Edellä mainituista taidan itse tykätä kahdesta ensimmäisestä eniten, jotka varmastikin ovat hyvin yleisiä perus nimen ja päivämäärän lisäksi. :)

Mites sitten kun miehelle ei tule erikseen vihkisormusta? Hän kyllä itseasiassa haluaa vaihtaa sormuksen, mutta kahta sormusta ei kuitenkaan tule. Laitetaanko sormukseen molemmat, kihla- ja vihkipäivämäärä?

Mitä teidän vihkisormuksiin kaiverretaan? :)

6 kommenttia:

  1. Musta kaikkein ultimatein, joka on tullut vastaan, on ollut "do not remove". Tarpeeksi yksinkertainen? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! Joo yksinkertainen! Ja tosi romanttinen, heh! ;D

      Poista
  2. Oma kihlani on niin kapea ja nimettömäni niin kapea, että en saanut sormukseen kaiverrettua kuin ainoastaan mieheni nimen ensimmäiset kirjaimet. En siis oikeastaan kuvittele, että vihkiin tulee mahtumaan paljoa enempää, mutta sinne voisin laittaa sitten päivämäärän vaikka. :D Kihlan kohdalla järkeilin, että tärkeämpää on, kenen kanssa aion naimisiin kuin milloin olemme kihlautuneet. ;)

    Mies aikoo pitää vain yhden sormuksen ja varmaan kaivertaa minun nimen ja kihlapäivän lisäksi siihen myös hääpäivän.

    VastaaPoista
  3. Haluaisin vihkiin kaiverrettavan vihkipaikan koordinaatit (ja jos mahtuisi niin päivämääräkin). Mielestäni olisi ihana ajatus, jos joku jälkipolvista voisi sitten käydä koordinaattien perusteella samassa paikassa vuosikymmenien päästä. :)

    Ja tosiaan päivämäärähän meillä tulee olemaan sama, 6.2.2016 :)

    VastaaPoista
  4. Haha voi ei, no onneks oli korjaamassa! :D

    VastaaPoista