maanantai 1. kesäkuuta 2015

Hääpuku, check!

Huuuh, nyt on tämän morsiamen olo helpottunut, nimittäin puku on löydetty. Niinhän siinä sitten loppujenlopuksi kävi, että se ensimmäinen puku joka mun päälle laitettiin, oli se the dress! Kävin kiertelemässä Helsingissä eri liikkeitä ja selaillut pukuja netistä, mutta kaikkia mä vertailin aina vaan tuohon kyseiseen pukuun. Nyt kun kävin sovittamassa sitä uudelleen, tuli erittäin varma olo että tässä se on! Niin helpottavaa ja ihanaa! :)

Puku on Seinäjoen RosAmorista (nimi muuten muuttumassa näillä näppäimillä Sannan Valkoiseksi Taloksi). Sanna on tähän mennessä ollut kyllä paras asiakaspalvelija verrattuna kaikkiin muihin hääpukuliikkeisiin missä oon käynyt. Hän osaa jotenkin lukea niin mielettömän hyvin kropan ja persoonan perusteella mikä kellekin sopii. Ja on muutenkin rento ja mukava. Suosittelen todella käymään kyseisessä liikkeessä kauempaakin! :)

Päädyin siihen, että vuokraan puvun. Ostohinta oli 1600e, joka on opiskelijabudjetille melko suolainen hinta, joten päädyttiin vuokraamiseen. Ja muutenkin, enhän mä sillä puvulla tekisi häiden jälkeen mitään, ei mulla olisi edes tilaa säilyttää sitä. Ja välillä tuntuu, että tuolla hääkirpputoreillakin menee jotkut puvut todella huonosti kaupaksi, tai ainakin ne pitäisi myydä eteenpäin tosi edullisesti. Joten oon erittäin tyytyväinen mun ratkaisuun. Mulle ei myöskään oo merkitystä jos puku on ollut jo jonkun päällä aiemmin. Olisin hyvillä mielin voinut ostaa käytetynkin puvun, mutta en ehtinyt löytää mieleistä, joten tällä mennään. Mitäs muut mieltä vuokraamisesta? Mahdollisuus vai ehdoton ei?

Tässä pieni sneak peek mun puvusta ;)

Vihkisormus päädyttiin tilaamaan myös, sen saan ensi viikolla kotiin! Nyt taitaa olla isoimmat hankinnat tehtynä, niin siistiä! :)

12 kommenttia:

 1. Awww onneksi olkoon! Tosi mahtavaa, että se oikea löytyi ja oot tyytyväinen!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut puvun löytymisestä :) Minä harkitsin myös puvun vuokraamista, mutta tulin siihen lopputulokseen, että sekin on usein melko kallista, minkä lisäksi pelkäisin varmaan koko päivän rikkovani/sotkevani puvun, tällainen tunari kun olen :D Itse siis keskityin käytettyjen pukujen markkinoihin, joilta lopulta löysinkin sopivan puvun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kovasti toivon että mä pystyn sen mekon kanssa olemaan nätisti! Pohdin myös illaksi toisen mekon vaihtamista, vaikkei se mieltä niin hirveästi lämmitäkkään.. katotaan :)

   Poista
 3. Ooo näyttää ihanalta! Onneks olkoon puvun löytymisestä :) Vuokraaminen on musta tosi fiksua ja itekki harkitsin sitä. Satuin vaan löytämään semmosen mekon, joka oli iha täydellinen eikä ollu vuokralla, niin ei voinut mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! Joo, se on kun se tietty kolahtaa kohdalle! :)

   Poista
 4. Onnea puvusta, Sannalla on tosiaan silmää puvuille ja mikä kenellekin sopii. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi upean näköinen puku! Pitsi ja paljetit <3

  VastaaPoista
 6. Onnea puvun löytämisestä, näyttää ihanalta :)

  VastaaPoista