sunnuntai 16. elokuuta 2015

DIY Tuikkukipot

Viime sunnuntaina treffattiin ekaa kertaa häiden merkeissä siskojen ja yhden kaason kanssa! Sattui oikein ihana ja lämmin päivä, joten oli kiva sää spraymaalata hieman tuikkukippoja! Itse ei ole tullut tehtyä vielä juuri mitään ennen tätä, joten nyt olikin jo hyvä aika aloittaa! Tosin meille ei kauheasti koristeita askarrellakaan, mutta kuitenkin.

Tuikkukipot ovat Ikean Galej -sarjaa. Lähes punakultaisen väristä spraymaalia löysin Motonetistä melko edullisesti! :) Olin ostanut myös glitteriä, jota ajattelin ripotella maalin päälle, mutta muutaman kokeilukipon jälkeen todettiin, että niistä tulee siistemmän näköisiä ilman glitteriä.

Maalailu oli tosi simppeliä. Maalarinteipillä vaan rajat ja eikun sprayaamaan! Kertakäyttöhanskat olis saattanut olla lisäksi melko kätevät, sillä kädet saivat maalia myös melko kiitettävästi!

        Kaaso maalauspuuhissa!                                                                                  Isosisko teippaa!



























Tämän näköisiä niistä sitten tuli!

Mun mielestä aika kivat ja näistä tuli hirmu edullisetkin! Yli 50 kippoa ostin 8 eurolla hääkirppikseltä, spraymaali maksoi 7,90e. Näitä meille tulee 8hlö pöytiin 4kpl/pöytä. Pohjalle tulee hieman koristehiekkaa (saatetaan kokeilla myös toimisko sokeri pohjalla) ja siihen tuikku päälle.

Mitäs tykkäätte? :)

3 kommenttia:

  1. Onpa kivan näköiset, ja hurjan edulliset kun olet löytänyt hääkirppikseltä noin hyvään hintaan!

    VastaaPoista
  2. Itse viime kesänä kaasoillessani luin jostain, että tuikkukippojen pohjalle kannattaa sokerin sijaan laittaa suolaa. Lämpökynttilän lämpö voi alkaa karamellisoida sokeria, mutta suola ei ole moksiskaan. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon miettiny kans että tekeekö se lämpö sille sokerille niin! :)

      Poista