torstai 14. tammikuuta 2016

Polttarit osa 2!

Hyvin nukuttuina aamuherätys lauantaina klo 7! Vähän meinas olla tokkurassa, mutta silti innoissaan! Aamupalaa ja hiustenlaittoa oli luvassa, sain käskyn laittaa jumppavaatteet päälle. Kylläpäs alkoi jännittämään että mihin mua viedään! :D Sain aamun ensimmäisen matkalipun, jossa luki että Parkanon matkakeskus. Edellisenä iltana äiti vahingossa paljasti, että ollaan matkaamassa takaisin Lapualle, mutta olin ihan varma että olimme menossa autolla! Noh, matkakeskuksella meitä odotti oma pikkubussi! Sain seuraavan matkalipun, joka oli kohti Seinäjoen matkakeskusta. Bussissa oli hyvin odottavainen fiilis!


Seinäjoelle kun päästiin, kyytiin tuli kaikki kaverit, joita olin toivonut polttareihin mukaan! Bussissa otimme kuohuvaa, jonka jälkeen sain lausua polttarivalan! :D Vala meni näin: 
Minä Pauliina (Sukunimi), tuleva rouva (Sukunimi), lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, että seuraavan vuorokauden aikana tulen avoimin mielin pitämään hauskaa, ja tottelen mukisematta, täysin vailla omaa tahtoa, polttariporukan käskyjä ja päähänpistoja. Tuona aikana en ota kertaakaan yhteyttä sulhaseeni, äitiini tai virkavaltaan. En myöskään mainitse sulhaseni nimeä, tai jos sen teen, suoritan jokaisesta kerrasta rangaistuksen. En myöskään ryhdy oikeustoimiin polttariporukkaa vastaan. Nyt tai myöhemmin. Lupaan suhtautua avoimin mielin ystävieni edesottamuksiin tulevan illan aikana, ja annan heille anteeksi kaikki heidän omituiset päähänpistonsa. Lupaan myös, että tulen aina pyyteettömästi rakastamaan ja arvostamaan tämän ikimuistoisen päivän kanssani jakavia ystäviäni, kuten hekin minua rakastavat ja kunnioittavat, voimakastahtoisesta luonteestani huolimatta. Lupaan, etten tänään anna minkään vaikuttaa mielialaani alentavasti, vaan pidän positiivisen mielen loppuun saakka. Lupaan nauttia tästä ainutlaatuisesta polttaripäivästäni murehtimatta hetkeäkään tulevista häistäni. Lisäksi lupaan jälkeenpäin kertoa uteliaille tahoille tästä päivästä asialliseen ja kaunistelevaan sävyyn. Ja jos sanani syön, niin mörökölli minut vieköön!

Tytöt olivat tehneet minulle rangaistuspullon, jossa oli tulevan aviomieheni kuva ja kieltokuva päällä. :D Jokaiselle polttariporukasta oli varattuna tietty tunti, jolloin piti pullosta huolta, sekä siitä että tarvittaessa join kyseisestä pullosta. Ja hyvin se olikin sitten iltaan mennessä kumottu! Miten monta kertaa sitä mainitseekaan oman miehensä nimeä, huh! Se oli vaikeinta! :D



Sitten sainkin seuraavan matkalipun käteeni, joka johdatti Tanssikoulu Wimmaan! Täällä pääsimme ohjatulle tanssitunnille ja pääsin itsekin improvisoimaan hieman koreografiaa. Lentoteemaa piti tietenkin ottaa myös liikkeisiin, niinkuin kuvastakin näkyy! Oli tosi hauska tunti! 


Tanssitunnin jälkeen näinkin sitten miten loppupäiväksi pukeuduttiin. Mulle oli hankittu tuo kuvassa oleva kapteenin hattu, kaulahuivi ja lentäjän takki sekä hame. Muut tytöt olivat lentoemäntiä, joille oli hankittu myös hatut ja kaulahuivit. Tykkäsin kyllä tosi paljon tuosta lentoteemasta, tuleehan musta nyt kuitenkin lentäjän vaimo! ;D

Seuraava matkalippu oli Seinäjoella juuri avattuun FindOut pakopeliin! Oon jo kauan puhunut että tuollaiseen olis niin hauskaa päästä ja nyt tytöt olivatkin sen sitten järjestäneet! Olin niin innoissani tästä! Meidät jaettiin kolmeen eri huoneeseen. Meidän huoneessa oli tosin pieni virhe, jonka takia emme päässeet ulos. Mutta onneksi asiakaspalvelu oli loistavaa ja päästään Matiaksen kanssa ilmaiseksi uudestaan!



Mun mielestä nuo asut oli niin huikeet! :D Loput polttareista myöhemmin! :)








2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan mahtavalta! <3 Ja tosiaan aivan mielettömän huikeat asut, upeaa panostusta polttariporukalta! :)

    VastaaPoista