maanantai 17. marraskuuta 2014

Getaway cars

Empä oo hetkeen ehtinyt yhtään kirjotella tänne mitään! Takana on aika raskas opiskeluviikko, hyvä kun on ehtinyt edes nukkumassa kotona käydä. Näin joulun (apua, en mä oo ees ehtinyt ajatella mitään joulua!!) alla alkaa taas kiire tenttien, oppimispäiväkirjojen, esseiden yms kanssa. Tänään on pitkästä aikaa ehtinyt edes vähän hengähtää.

Noh, nyt kun oli hieman aikaa, mistäs muualta kuin pinterestistä löydän itseni taas selailemasta kaiken maailman hääjuttuja :'D Totesin, että me ei olla mietitty vielä yhtään hääautoja. Pinterestistä löytyy kaikkia ihania vanhanajan autoja kauniine koristeluineen.. Mutta taitaapa talvi tulla tässä asiassa vastaan. Nyt oon kyllä huomannut että talvihäät rajoittaa jos jonkin näköisiä juttuja. Mutta mun mielestä se on sen arvoista. Ei taida vanhoissa autoissa paljon lämmityksiä olla, joten puolen tunnin ajomatka vois olla melko hyytävä! :D Taidetaanpa siis päätyä johonkin modernimpaan autoon. 
Limusiinit ei lämmitä mua ollenkaan, joten en oikein tiedä millaista sitten etsisi. Luulenpa että M voisi haluta jonkinlaista urheiluautoa tms. Mutta mistä sellaisia voisi hankkia ja ovatko ne kovin kalliita vuokrata? Tai voisko löytyä joltakin tutulta lainaan, pitää hieman tiedustella.

Minkäänlaiset kukkaviritelmätkään ei talvella taida autoon sopia. Sen verran ainakin tiedän, että haluan perinteiset tölkit heilumaan auton perälle ja jonkinlaisen "just married" -tekstin taakse. 
Tässä taas hieman inspiraatiota mistäpä muualtakaan kuin Pinterestistä!



 Tässä kangas olis mun mielestä aika tyylikäs :)

Nämä nauhatkin vois olla aika hauskat, kun ne lepattaa tuulessa!

Nyt haluaisinkin kuulla millaisia hääautoja tiellä on ollut! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti