maanantai 3. marraskuuta 2014

Vieraslahja

Jännästi löydän itseni taas täältä bloggaamasta kun pitäis kovasti opiskella! ;) Mutta vieraslahjat on nyt kovasti pyöriny mun päässä! Mulla on taas tää ongelma, etten halua sitä mitä kaikilla muillakin on.. :D Esim. hääkarkkia, koska sinne meidän jälkkäripöytään on tulossa luultavasti myös karkkeja. En myöskään halua ostaa ihmisille jotakin "krääsää", joka vielä usein maksaa aika paljon. En esimerkiksi voi ymmärtää, miksi joku haluaisi meidän nimillä ja hääpäivällä varustetun avaimenperän tms?

Netti pursuaa taas vaikka minkälaisia ideoita, mutta vain yksi idea on tähän mennessä ollut sellainen, mikä voisi mielestäni toimia. Nimittäin sellofaanipussissa kaakaota, suklaahippuja ja pieniä vaahtokarkkeja. Voisi toimia talviteemaan hyvin? Kaasollani oli häissään teepussukat, jotka oli myöskin mun mielestä tosi kivat. Jotkut lasinalusetkin vois olla ihan kivat, mutta meneekö sekin sitten taas niiden turhakkeiden puolelle..

Vieraslahjoihinkin voisi panostaa vaikka kuinka paljon, mutta budjetti on taas vastassa. On vaikeaa tämä suunnittelu! :D Varsinki ku on tämmönen nirsoilija.. Noh, eiköhän nekin selkiinny tässä pikkuhiljaa. Ehkä! ;D

Mitä te aiotte hankkia vieraslahjoiksi? Aiotteko hankkia niitä ollenkaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti