lauantai 3. tammikuuta 2015

Miehen puku ja morsiamen kriiseilyä

Makoiltiin tuossa muutama ilta takaperin sängynpohjalla sulhasen kanssa ja selailtiin millaista pukua M mahdollisesti haluaisi. Haaveena olisi oma puku, jota voisi käyttää sitten myöhemminkin. Itse olin ajatellut, että voisin tykätä tumman harmaasta puvusta. M ei kuitenkaan ollut täysin samaa mieltä, vaan haluaisi ehkä siniseen vivahtavan puvun.


Tämän tyyppiseen pukuun hän tykästyi. Itsekin tykkään mallista todella paljon. En esimerkiksi tykkää saketeista yhtään. Tämä on semmoinen yksinkertainen ja tyylikäs! Mitäs ootte mieltä?

Noh, menipäs siinä nyt sitten mun suunnitelmat teemavärin suhteen ehkä vähän uusiksi? Sinertävä puku ja violetti teema? nääh, ei mun mielestä oikein sovi. Ja haluan myös niin, että M saa pukeutua hääpäivänä juuri sellaiseen pukuun kuin hän itse haluaa. Oon muutenkin vähän kriiseillyt tuon violetin kanssa :D Toisaalta tykkään siitä, mutta toisaalta pelkkä valkoinen ja hopea olisi tyylikäs talvella? Vai voisiko sen sinertävän puvun ja violetin jotenkin yhdistää? En tiedä. Kyllä on vaikeita nämä päätökset! :D Ja oon sitten myös sen verran tarkka että haluan että pienetkin yksityiskohdat sopii toisiinsa.. Taitaa olla nyt palaverin paikka kaasojen kanssa, ku tämmösetkin päätökset on jo liian vaikeita, hahhah!

8 kommenttia:

 1. Omasta mielestäni violetti ja tumman sininen voisi olla mahdollista yhdistää käyttämällä esimerkiksi eri violetin ja liilan sävyjä tummansinisen kanssa, sillä usein etenkin niiden tummemmat sävyt vivahtavat juurikin siniseen. :) Koitan löytää tähän kuvan, joka ehkä selventäisi sekavaa selitystäni; *klik*

  Toisaalta myös valkoinen ja hopea on kyllä supertyylikäs teemaväri talvihäihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvasta! Eli se ei olis ihan mahdoton yhdistelmä ;) Ehkä mun ei tarvitse ihan vielä päättää otanko sen violetin mukaan, sillä olin sitä muutenkin suunnitellut vain johonkin koristehiekkaan, servetteihin, kukkakimppuun ja muutamaan muuhun pieneen yksityiskohtaan ja niillä ei oo vielä ollenkaan kiire :)

   Poista
 2. Kyllä mä olen myös aina ajatellut violetti ja sininen sopii yhteen. Itse ainakin olin ajatellut käyttää niitäv värejä, joskin se sininen taitaa tipahtaa pois vaihtoehdoista, kun se ei oikein miehen ideoiden kanssa sovi yhteen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt ku selailin vähän lisää kuvia nii pitää vaan löytää hyvät sävyt niin ne sopii :)

   Poista
  2. Jep! Tietty vaaleampi violetti ja vähän punertavaan menvä toimii tosi hyvin tumman sinisen kanssa. Onko design seeds -sivusti tuttu? Siellä on kivoja väripaletteja! http://design-seeds.com

   Poista
  3. Ei ollu! Kiitti vinkistä :)

   Poista
 3. Jos ette oo vielä löytäneet pukua niin voisin vinkata tämmösestä kuin: Miesten Frakki & Pukuvuokraamo Gasell GP. En tiedä mistä päin olette, mutta tämä sijaitsee Helsingin keskustassa Iso Robertinkatu 40. Saatiin sieltä vuokrattua miehelle häihin just ens kesäksi ihana puku, siellä on tuon tyyppisiä kuin kuvassa ja sinisenäkin löytyy. Hyvä palvelu ja jos ostoa olette miettineet niin vuokrauksen jälkeen puvun voi ostaa omaksi ja jo maksettu vuokrahinta hyvitetään koko ostohinnasta :) Suosittelen lämpimästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä asustellaan, kiitos vinkistä!! :)

   Poista