keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Juhlapaikkana Frami ravintola B

Kävin eilen toista kertaa juhlapaikallamme Seinäjoella ja tapasin ensimmäistä kertaa paikan ravintolapäällikön. Ravintolapäällikkö osoittautui oikein mukavaksi ja rennoksi, joten kaikki sujuu hänen kanssaan varmasti oikein hienosti! :) Menin juhlapaikalle siksi, että halusin tietää muutamista yksityiskohdista hieman enemmän, sekä käydä vähän kuvailemassa paikkoja, jotta osaan sitten tarkemmin suunnitella joitakin yksityiskohtia.

Tilavuokraan kuuluu ravintola, johon mahtuisi 160hlö. Meidän häävieraille (n 100hlö) siellä on siis todella hyvin tilaa! Ravintolan lisäksi vuokrasimme aulan, joka on myöskin todella suuri.


Nämä mun kuvat ei nyt anna yhtään oikeutta tilalle, mutta pidän noista todella korkeista ikkuinoista, joista on näkymä joelle :) Valkoiset pöytäliinat ja koristeet tekevät ilmeelle myöskin vielä paljon! Mutta uskon että aika hieno kokonaisuus me tästä saadaan!

Paikan puolesta tulee catering ja hyvin avoimia olivat myös sen suhteen. Heillä ei siis onneksi ollut mitään sellaista, että joistain tietyistä pitäisi valita, vaan me saadaan rakentaa just sellainen kokonaisuus kuin me halutaan. Jälkiruokabuffet me tehdään itse (tai siis lähinnä kaasoni joka osaa). :D

Sisääntuloaula on hyvin suuri, johon voisi ajatella, että asetettaisiin lahjapöytää, photoboothia yms. Jotkut ovat kuulemma laittaneet bändin ja tanssilattiankin sinne. Katsotaan jos me edes bändiä saadaan, että mihin heidät ja tanssilattia meillä sitten sijoitetaan.Tässä muutama kuva aulasta. Tämä on siis oikeastaan yhtä suuri kuin itse ravintolakin! Saa nähdä mitä kaikkea me tähän sitten keksitään.

Yksi uusi yllätys itselle oli, että aulasta lähtevät portaat ja siellä oleva pieni yläkerta ei kuulu enää anniskelualueeseen. Halutessamme saataisiin siis laittaa sinne omat boolit ja juomat. Sen kanssa sitten pitäisi vain pitää huoli siitä, että omia juomia ei alakertaan tuoda. Mutta aika kiva yllätys oli tämä, koska olin jo ollut hieman harmissani siitä, ettei me voida tarjota mitään muuta juotavaa kuin pöytäviinit. Mutta nyt se sitten onnistuukin! :)

Yläkerta oli tällä hetkellä tämän näköinen. Huonekaluja yms saadaan siis vapaasti siirrellä. Ehdin jo suunnitella että tänne vois hyvin sopia semmonen pubimainen nurkkaus, jossa voi sitten hengailla ja juoda boolia. :)

Jotenkin näistä kuvista näyttäisi paikka nyt kovin kolkolta, mutta ei se sitä mun mielestä ole ja koristeluilla saadaan aikaan varmasti paljon! Tykkään paikan valoisuudesta ikkunoiden ansiosta. Mitäs mieltä ootte meidän juhlapaikasta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti