torstai 12. maaliskuuta 2015

Ruokajuomista ja booleista

Nyt tarvitsisin teidän lukijoiden mielipiteitä, koska itse oon nyt hieman epävarma mitä tehdä!
Eli meidän juhlapaikalla on ne a-luvat, joten kaikki alkoholi tulee melko kalliiksi sitä kautta. Juhlapaikalla on kuitenkin yläkerta, jota anniskelualue ei koske, jossa saadaan juotavaa tarjota niin paljon kuin halutaan. Kysymys onkin, olisko ihan typerää, jos me ei tarjottaisi ruoan kanssa viinejä ollenkaan, vaan jokainen ostaisi viininsä/ ruokajuomansa itse? Täten tarjottaisiin ruoan jälkeen boolia ja ehkä olutta ja siideriä tuolla yläkerrassa meidän omassa "pubissa". Mies on sitä mieltä, että ihan hyvin voitaisiin näin tehdä, siinä tulisi säästöä jo hieman alle 1000e. Itseä kuitenkin vähän mietityttää, että onko se ihan ok, ettei ruokajuomana tarjottaisi kuin tyyliin vettä ja jokainen saisi sitten käydä tiskiltä hakemassa mitä haluaa? Mitä mieltä ootte?

Yläkertaan olisi tulossa siis meidän oma pieni pubi, jonne laitettaisiin tarjolle erilaisia booleja. (Tää pubi systeemi tulee myöskin luultavasti olemaan meidän yksi pelastaja musiikin suhteen, koska meidän musiikkimaut on niin erilaiset! Joten pubiin vähän jotain rokahtavampaa ja tanssilattialle sitten tanssimusaa, huuh!)
Tulossa ei siis todellakaan ole mitään ällömansikkaboolia, vaan joitakin raikkaita hyviä juomia. Molemmat kun ollaan oltu baarimikkoja, löydetään varmasti jotkin ihanat vaihtoehdot! Sekaan sitruunaa tai limeä yms. niin juomiin saa myös hyvin näyttävyyttä.
Hanallisia boolimaljoja löytyy myös suhteellisen edullisesti, ainakin Finnmarilta löytyy 6l maljoja n. 10e hintaan, joten niitä pitäisi käydä jostain metsästämässä.


Juomat olis myöskin hauska nimetä jotenkin, joko morsiamen tai sulhasen drinkki tai mitä tahansa! Yksi hauska vaihtoehto olis myöskin tämä:


Olisi sitten yhdellä iskulla kaikki nämä hoidettuna pois alta! :D

2 kommenttia:

  1. Suosittelisin kahta kaatoa viiniä ruokajuomaksi, vaikka se vähän budjetissa kirpaisee. Vieraille on usein tärkeää se, että ruokaa ja juomaa on tarjolla anteliaasti ja useat voivat nyrpistää nenäänsä omakustanteisille ruokajuomille. Monet saattavat pitää ruokaviiniä ihan lähtöoletuksenakin. Monissa häissä taas illan aikana juotavat juomat ovat omakustanteisia, mikäli juhlapaikalla on baari, joten periaatteen kääntäminen toisinpäin voi tuntua vieraista erikoiselta. Yläkerran pubi kuulostaa joka tapauksessa hienolta! :)

    VastaaPoista