maanantai 23. maaliskuuta 2015

Värikriisit täällä taas hei..

Mä en nyt pääse yli enkä ympäri tuon punakullan kanssa. Oon sitä nyt muutamia viikkoja päässä pyöritellyt ja katellut inspiraatiokuvia pinterestistä ja selaillut kaiken maailman hääkaupat läpi ja äääh. En mä pääse yli siitä, että on se vaan niin upee!
Ehkäpä meidän on nyt siis vaan yksinkertaisesti vaihdettava suunnitelmia. Aiemmin siis suunnitelmissa oli valkoinen, hopea ja violetti. Nyt taidetaan hopealle ja violetille sanoa hyvästit?

Mulla on nyt vaan sellainen ongelma, etten jotenkin osaa yhdistellä värejä mun päässä, vaan mun pitää nähdä ne käytännössä kuinka ne toimii. Värimaailma voisi siis olla valkoinen, punakulta ja mikä? Vaaleanpunaista ja navyn sinistä lisäksi? Ainakin M saisi haluamansa sinisen puvun sopimaan muun värityksen kanssa, jos nämä väreiksi valittaisiin? Tässä ainakin näyttää tosi hyvältä:


Jotenkin mun on valmiiksi saatava miettiä, että mikä sitten olisi mitäkin väriä esimerkiksi kattauksessa. Selasin jo ebayt, etsyt yms. ja löysin kaksi vaihtoehtoa, jotka voisivat sopia kaitaliinaksi:

Tämän kuvan postasinkin jo aikaisemmin, josta ihastukseni lähti liikkeelle. Tätä samaista chevron kuvioista kaitaliinaa löytyy netistä, joten tää olis kyl yks todella hyvä vaihtoehto!

Toisena vaihtoehtoisena punakultaista kaitaliinaa löytyy tämmöisenä yksivärisenä glitterinä. 

Tykkään näistä molemmista vaihtoehdoista todella paljon! Täytyy vielä tuosta miehestä yrittää puristaa tietoa ulos, mistä se itse tykkäisi! :D

Kaitaliinan lisäksi punakultaa voisi näkyä pöytien numeroinnissa ja ehkä kynttiläkuppien reunat voisi koristaa punakullan värisiksi?

Kukissa voisi näkyä taas valkoista ja vaaleanpunaista enimmäkseen. Sininen voisi sitten näkyä ainakin lautasliinoissa ja menu/kutsuvieraskorteissa, joita pöytiin jaetaan? Kynttilöissäkin ehkä?

Huuh, apua. Tää on ehkä sekavin postaus ikinä kun oon itsekin niin pihalla mun suunnitelmien kanssa :D Tää on vaikeeta just siks, että mulla olis jokin ihme tarve nähdä livenä ne mun ajatukset, että näen onko ne sellaset kuin oon ajatellu. Ja näkis sen, onko jotakin väriä liikaa/liian vähän yms. Ja tuon punakullan kanssa voi olla ongelmia myös siksi, että sitä väriä ei vielä kauheasti ole missään tarjolla? Pitää siis itse askarrella kaiken näköistä. Olisi ihanaa saada jotain lyhtyjäkin punakullan värisenä, mutta voi olla hieman kiven alla.. Mut olis nyt kivaa päästä pikkuhiljaa kokoamaan ajatukset siitä, mitä pitää hankkia, minkä värisenä ja kuinka paljon yms. 

Sitten menin vielä ihastumaan tiettyihin kenkiin… Olen siis tähän asti ajatellu, etten aio panostaa niihin mitenkään erityisesti, koska eipä niitä paljoa sieltä mekon alta tule näkymään. Mutta, mutta… sitten näin nämä:


Ja voih sentään, nää olis niiiin mun mieleen! Mutta myös niiiiiin yli mun budjetin! Taidan muutaman kerran kamppailla sen asian kanssa, etten mee tuolta netistä klikkaamaan "tilaa"! :D 

Jeps, että näin jäsentyneitä ajatuksia tämän morsiamen päässä at the moment :D Mites muiden suunnitelmat sujuu? Onko joku muu kamppaillut värien kanssa? Tuo pinterest kyllä niin sekoittaa mun pään näiden kanssa.. :D


6 kommenttia:

 1. Jee mä niin peukutan tälle punakullalle! Ja noille kengille! Wau! Jos mä voisin laittaa korkkarit niin haluisin kans tommoset. Mut en haluu olla päätä sulhasta pidempi, joten ballerinoilla mennään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole tuota ongelmaa kun mies on 15cm pidempi! Mutta hei, voit ajatella niin, ettei jalkoihin ainakaan satu missään vaiheessa! :D Ja eihän ne kengät oikeesti sieltä mihinkään näy, muttamutta…:D

   Poista
 2. Kyllä, kyllä, kannatukset myös täältä! Blush ja navy sopivat mainiosti punakullan kavereiksi. Jostain syystä suomalaiset ovat kovin arkoja käyttämään muita metallisävyjä kuin sitä perinteistä hopeaa, joten siksikin tykkään itse punakullasta. :)

  VastaaPoista
 3. Aika ihana värikriisi, sillä uudet ajatukset värimaailman suhteen ovat aika täydellisiä minun makuun :)
  Hyvältä näyttää ja roosa+navy sopii kivasti kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lukea näitä kommentteja, antaa vaan vahvistusta että aikasemmat suunnitelmat saa heittää romukoppaan :)

   Poista