keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Alle 7kk häihin, apua!

Mihin tää aika on mennyt?? Jo reilusti yli vuoden hääsuunnitelmia tehneenä pitäisi ilmeisesti pikkuhiljaa alkaa tekemäänkin jotakin! :D Ja nyt kun haluaisin alkaa tekemään hankintoja, alan pohtimaan vähän turhankin perinpohjaisesti mikä on hyvä ja mikä ei. Pientä kriisiä siis pukkaa..:D

Aloitin nyt hankinnat ja askartelut niinkin "turhakkeesta", kuin vieraslahjat. Niiden kanssa on ollut jo pientä säätämistä, mutta siitä oma postaus sitten myöhemmin.

Ruusukulta on nyt ollu yks mun ongelmista. Tuo ihastuttava ja toisaalta niin vihastuttava värivalinta. Mutta ei, en aio luovuttaa! Valmiina ruusukultaista maalia en ensinnäkään löydä mistään. Tai mitään muutakaan koristeluun liittyvää. Pitäisi varmaankin kävellä maalikauppaan ja kysellä joltakin joka maaleista tietäisi hieman enemmän, että onko väriä mahdollista saada! Itse nimittäin ostin kuparin ja vaaleanpunaisen väristä maalia, joita koitin itse sekoitella ruusukultaisen väriseksi. Noh, voin kertoa, ettei siitä sen väristä tullut, vaan lähinnä sellanen jäätävän ruma ruskea :'D Hyvä mä! En tiiä onko näissä mun DIY jutuissa mitään järkeä, kun en oo koskaan ollu mikään kätevä käsistäni. Onneks on muita hääblogeja joista löydän hyviä vinkkejä omiinkin askarteluihin ja ohjeet vielä valmiina, niin ei tarvii kaikkea kokeilla kantapään kautta!
Kengät haluaisin myös löytää ruusukultaisena. Luulinkin jo aikasemmin ne löytäneeni, mutta ne olikin oikeasti paljon kultaisemmat mitä nettisivujen kuvat antoivat ymmärtää, joten vaihtoon menivät nekin. Kenkävalikoima ruusukultaisena ei Suomessa päätä huimaa, joten pitää nyt miettiä uskaltaisinko lähteä tilailemaan Suomen ulkopuolelta jostakin. (Jos osaan, hah!)
Koruissa tätä väriä tullaan näkemään myös. Luulin löytäneeni jo rannekorun, mutta nyt aloin miettimään kuitenkin, että onko se liian arkisen näköinen koru? Vielä olisi aikaa palauttaa se, mutta en yhtään tiedä mitä tekisin.


Mitäs ootte mieltä? Ei kyllä mun kökkökameralla näytä ruusukultaiselta, mutta kyllä se on. Mietityttää ehkä tuo paksuus. Onko sirommat korut enemmän juhlavia? Snö of Swedeniltä löytyis kyllä tuohon sopivia korviksiakin. Mutta saa nähdä mihin tässä päädytään. :D

Muuten kyllä järjestelyt sujuu melko hyvin! Suurimmat ja tärkeimmät asiat on jo hoidossa. Ja aika iso osa koristeistakin on jo hankittu. Nyt vaan lisää asusteiden ja koristeiden hankkimista, sekä askartelua. :) Sovittiinkin toisen kaason ja siskon kanssa elokuulle viikonlopputreffit. Käsky kävi, että askartelutarvikkeet pitää olla hommattuna, koska sillon tehdään kaikkea urakalla! Minäpä taidan siis tehdä työtä käskettyä. Jos nyt osaan päättää mitään mitä pitäisi hankkia. Oon tuota kaasoa viime aikoina piinannut ihan mukavasti viesteillä "olisko tää vai tää? tai mitä jos tehtäis tämmöset? Tai hei, nyt mä löysin tämmösen!" :D Mutta ainakin nyt tuikkukippojen maalailua ja pöytänumeroiden tekemistä olisi näillä näkymin luvassa!

Muita morsiamia joilla välillä iskee epätoivo valintojen ja askartelujen suhteen? :D


2 kommenttia:

  1. Musta toi rannekoru on ihana! Tallinnassa näkyi paljon ruusukultaisia kenkiä ja Etsystä löytyy vaikka mitä kivoja ruusukultaisia koristeita ;) terveisin toinen ruusukultafani :D

    VastaaPoista