torstai 30. heinäkuuta 2015

Photoboothin tausta

Photoboothiin löytyy hurjasti erilaisia vaihtoehtoja, joista itsellekin tulee kova valinnanvaikeus. Erilaisia taustoja on tullut selailtua pinterestistä ja nyt pitäisikin pikkuhiljaa alkaa päättämään tekeekö kuinka ison työn taustan eteen. Meille ei kuitenkaan tule photoboothiin niitä paljon nähtyjä viiksiä, pusuhuulia ja silmälaseja. Onhan ne ihan hauskoja, mutta meidän häistä ne taitaa jäädä kuitenkin pois.

Aiotaan siis tehdä pelkkä tausta, jossa valokuvaaja saa ottaa jokaisesta vieraasta kuvan. Tälle varataan varmaankin oma aikansa illasta, jolloin kuvia voi kuvaajalla käydä ottamassa. Silloin kun kuvaaja on muualla, voisi taustan viereen jättää selfietikun, jolla vieraat voisivat napsia itsestään kuvia. :)

Noh, isoin valinnanvaikeus mulla on nyt sen suhteen, rakennettaisiinko kunnon photobooth seinä, jonka eteen pitäisi nähdä hieman enemmän vaivaa. Tähän tyyliin:


Nämä on mun mielestä tosi hienoja, joissa on kuitenkin muutama mutta. Ensinnäkin tämän tekemiseen voi mennä hieman enemmän rahaa, sekä sen eteen pitäisi tehdä jonkin verran enemmän vaivaa. (Toki antaisin tämän homman appiukolle tai siskon miehelle, hah!) Tämän lisäksi mua mietiyttää se, ettei tuolta seinän takaa pääse vaatteet näkymään ollenkaan. Kerrankin saanut laittaa hienon mekon päälle ja sitten se ei näkyisi kuvissa! :D Nojoo, ehkä niitä kuvia otettais muuallakin, mut silti. Kolmanneksi se selfietikku ei varmaankaan onnistuisi tämän taustan kanssa. Ja mitäs sitten, jos vain kaksi vierasta kävisi ottamassa kuvan ja seinään jäisi tyhjiä tauluja, olisiko se hölmön näköistä? Haha, olikohan tässä tarpeeks huonoja puolia tyrmäämään tämä vaihtoehto? Vaikkakin tää on silti aika siisti!

Jos päädytään vähän helpompiin versioihin, tässä olis hieman inspiraatiokuvia, millainen meille voisi tulla:

Jokin tämän tyyppinen verhoviritelmä olis yksinkertainen ja nätti!


Tuo oikeanpuoleinen on ehkä mun lemppari! Tuohon sais laitettua kivasti teemavärit ja näyttäis varmasti nätiltä kuvien taustalla. :)

Kuvat 1234

1 kommentti: