sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Unelmien polttarit

Blogeissa on kiertänyt Our love is a diamond -blogista lähtenyt "Unelmien polttarit -haastepostaus" ja Häähullun haaveiluja -blogin Milja haastoi minutkin mukaan, joten päätinpäs tarttua siihen! :)


1. Kuka on vastuussa polttareidesi järjestämisestä?
Päävastuussa ovat molemmat kaasoni, sekä molemmat siskoni. Odotan tämän kombon järjestämiä polttareita innolla, sillä persoonien kirjo on tässä nelikossa laaja :D

2. Ketkä osallistuvat polttareihisi?
No tää on nyt aika vaikea kysymys! Tärkeintä kuitenkin on, että polttareissa olisi paikalla kaasot, omat siskot ja miehen toinenkin sisko. Lisäksi voisi sitten olla lukiokavereitani, sekä yliopistokavereitani, jotka kutsutaan häihinkin.

3. Mitä odotat polttareiltasi?
Hmm, miksi tämä nyt on niin vaikeaa :D Odotan hauskanpitoa ystävien kanssa, suunniteltua ohjelmaa, ehkä jonkin ison mökin, josta on mahdollisuus päästä baariin, jos siltä tuntuu. Jotain pientä extremeäkin  tai joukkuepelejä tms. voisi ohjelmaan sisältyä. Esim. megazone vois olla hauskaa! En myöskään halua tietää, milloin polttarit ovat. Kunhan ne eivät ole viikkoa ennen häitä!
Haluan päästä hieman hassuttelemaan, niin, että jokaisella osallistujalla olisi kivaa. Tykkään myös pukeutua, kunhan päälle ei laiteta mitään sellaista, missä ei ole mukava olla, eikä se ole liian nolo.
Toivon myöskin, että päivä olisi kokonaisuudessaan rento, eikä olisi koko ajan kiirettä paikasta toiseen.

4. Millaista ohjelmaa polttareissasi on?
Ohjelmaksi haluaisin jotain hieman extremeä, josta äsken mainitsinkin. (Mutta kaasot pliis, ei mitään missä tarvii mennä korkealle!) :D Jotain sellaista siis, missä kaikki voisivat olla yhdessä mukana. Haluaisin myöskin jonkin tyyppisen "vaimopassin", missä olisi tehtäviä/kisailua pitkin päivää. Hemmottelua voisi olla myöskin ripaus, sekä hyvää ruokaa. Perinteiden mukaan toivon myös polttarisaunaa. :)
5. Mitä et halua polttareidesi sisältävän?
Nooh, ainakin ne pusujen ja kondomien myynnit saa jättää heti suosiolla pois. Riippuu myöskin paikasta, että missä ollaan mitä voi tehdä. En esimerkiksi haluaisi lähteä pukeutuneena mihinkään Helsingin keskustaan tms. Kaikki missä yksin joutuu nolatuksi, on typeriä. Koko porukka hassuttelemaan, niin on kivempaa. :) Myöskin kaikki erotiikkatuotteiden esittelyt ja stripparit yms. saa jäädä suosiolla pois.

Näissä jutuissa luotan kuitenkin polttareideni järjestäjiin täysin, sillä jokainen heistä tietää ja tuntee minut päästä varpaisiin, joten he osaavat varmasti suunnitella juuri sellaisen päivän, paljon paremmankin, mitä itse osaisin kuvitella! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti