torstai 23. lokakuuta 2014

Operaatio hääpukuun sulloutuminen

Kovasti tekisi jo mieli lähteä hypistelemään hääpukuja, mutta hieman koitan vielä itseäni jarrutella. Paljon olenkin jo eri sivustoilta mekkoja selaillut ja eniten taidan pitää merenneitomallisista puvuista! Olen kuitenkin sitä mieltä, että sen mallisessa mekossa pitäisi olla melko hoikassa kunnossa. En siis ole uskaltautunut mennä vielä kokeilemaan, sillä tarkoitus olisi pudottaa jonkin verran painoa. Voi tokikin olla, ettei sen mallinen mekko sovi minulle ollenkaan! Kaasollani, joka meni kesällä 2013 naimisiin, oli selvä visio millaisen mekon hän halusi mennessään kokeilemaan pukuja, mutta liikkeestä lähtiessään hän olikin varannut itselleen täysin toisenlaisen puvun! Ei sitä ilmeisesti voi tietää, ennen kuin niitä pääsee kokeilemaan. Saa siis nähdä maltanko odottaa pukujen sovitusta ensi kevääseen asti ;)

Tämän tyyppisistä puvuista olen nyt kuitenkin haaveillut: Ehkä pidän enemmän sellaisista missä helmaosa alkaisi heti takapuolen alta.. :)Pohdin tuossa n. 1,5kk sitten, että haluaisin pudottaa painoa jopa n. 20kg ennen häitä. Aloin käymään salilla 3krt viikossa, mutta ruokavalioon tarvittaisiin vielä paljon muutosta, sillä tuloksia ei vielä ole paljoakaan näkynyt. Herkuttelua olen saanut jo vähennettyä, mutta hiilareiden määrä on vielä melkoinen. Myöskin liikuntapuoli taitaa kaivata lisää aerobista. Motivaation löytäminen on ollut  jotenkin hankalaa tällä hetkellä. Ihailen kovasti niitä, jotka ovat saaneet otettua itseään niskasta kiinni ja saaneet upeita tuloksia aikaan.

Tämä asia taitaa kuitenkin olla vain tiukan päätöksen takana, jonka aion tehdä nyt. Minä haluan näyttää hyvältä hääpäivänäni, joten tästä se lähtee. Operaatio hääpukuun sulloutuminen! Minulla on n. 1 vuosi ja 3kk aikaa, joten aion pitää tavoitteeni realistisena: -18kg.
Kaikki vinkit ovat erittäin tervetulleita motivaation ylläpitämisestä hyviin resepteihin!4 kommenttia:

 1. Sama homma on minulla edessä/ menossa eli ihan samat kilomäärät pitäisi kohtuu nopeasti saada pois eli onnea meille projektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä kovasti! Tää alottaminen on aina niin nihkeetä, nyt täytyy vaan pitää päätöksestä kii ja antaa palaa :)

   Poista
 2. Täällä kanssa 2016 heinäkuussa häät tulossa ja dieetti alkanut nyt jo pikkuhiljaa... -15 kg haaveilen ja juurikin merenneito- tai muuten vaan silhuettia korostavasta tyköistuvasta puvusta niin onhan se hyvä saada painoa pois. En kuitenkaan haluais stressata asiasta niin siks onkin kivaa aloittaa tälleen 1.5 vuotta aikaisemmin niin ehtii ihan rauhassa tehdä muutosta. Kiva blogi sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä dieettiin! Just hyvä kun tekee rauhassa, niin pudottaa kilot fiksusti ja sitten ne ei tuu heti takasin! Ja kiitos! :)

   Poista