sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tästä se lähtee!

Melko pitkään mietin, lähtisinkö kirjoittamaan tulevista häistämme blogia. Itse rakastan lukea toisten blogeja, oli kyse sitten häistä, matkailusta tai tavallisesta perheen arjesta! Päätimme jo viime keväänä hääpäivämme, mutta vasta nyt uskaltauduin itsekin tänne hääblogien maailmaan. Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen blogini, vaan olen aiemmin kirjoitellut ajastani au pairina Lontoossa, sekä tällä hetkellä kirjoittelen myös matkastani luokanopettajaksi. Täällä saan siis hössöttää ja ideoida sydämeni kyllyydestä, silloin kun puolisoa ei enää kiinnosta kynttiläkippojen malli tai kukkakimpun valinta! ;D

Olemme kihlautuneet jo reilut kolme vuotta sitten (josta kirjoittelen varmasti myöhemmin), ja viime keväänä tulimme siihen tulokseen, että nyt olisi viimein aika ottaa askel eteenpäin, nimittäin alttaria kohti! Hääpäivämme on 06.02.2016, johon onkin vielä reilusti aikaa. Aikaa on siis enemmän kuin loistavasti suunnitteluun ja niiden muuttumiseen tuhanteen kertaan! ;)

Meidät vihitään Lapualla tuomiokirkossa, sillä siellä me olemme tavanneet, sekä meidän molempien perheet asuvat siellä. Päätös oli selkeä, vaikka Helsingissä nykyisin asustammekin. Lapua on meille kuitenkin se koti, joten se tuntui luontevalta valinnalta. Helsinki ei ole myöskään ehkä se kahden opiskelijan budjetille sopivin valinta..

Suunniteltuna on jo melko pitkälle värimaailmaa ja koristeluita, mutta niistä myöhemmin! Nyt taidan siirtyä näkemään unia häämekoista ja alttarille kävelystä. ;) (Vaikkakin aikaisemmat unet ovatkin olleet kauhukuvia kirkosta myöhästymisestä ja koristeiden unohtelusta Helsinkiin,hmh.. :D)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti