perjantai 31. lokakuuta 2014

Bändiä vai ei?

Me ei tosiaan olla vielä päätetty, haluttaisiinko jonkinlainen bilebändi soittamaan. Olen ollut yhdissä häissä, joissa bändiä ei ollut, jolloin musiikkia soitettiin spotifyn kautta. Sekin mielestäni toimi ihan hyvin! Ihmiset sai käydä laittamassa omia suosikkejaan soimaan ja väkeä kyllä tanssilattialla riitti. Mutta silti kutkuttaisi ajatus bändistä vetämään ainakin muutama setti! Toisiko se enemmän fiilistä alkuun, kun on livemusaa? Ainakin se olisi mielestäni juhlavampaa, jos bändi paikalle saataisiin. Loppuillastahan voisi laittaa spotifyn soimaan, jolloin saataisiin kaikille mieleisiä biisejä!

Ehkä suurin ongelma tässä saattaa olla budjetti. Kahdella opiskelijalla ei ole varaa kaikkeen, joten onko tämä se kohta mistä kannattaa tai ei kannata leikata? Toiseksi, en tiedä päästäisiinkö M:n kanssa ikinä yhteisymmärrykseen siitä, millaisen bändin haluaisimme.. :'D Meillä on kuitenkin melko erilainen musiikkimaku! Löytyisikö sellaista joka vetäisi rock-henkisiä biisejä ja toisaalta myös hyviä hittejä ja hempeitä balladeja?
Muutama valssikin pitää luultavasti vetäistä alkuun, sillä äiti oli kauhuissaan jos ei yhtään valssia kuulla :D Ja isäni on harrastanut kilpatanssia, joten pitäähän mun päästä myös tallomaan varpaita isä-tytär tanssissa..

Kovasti on mietityttänyt myös jo ensimmäisen tanssin biisivalinta. Meillä on yksi "oma" biisi, mutta sen sanoitus ei mun mielestä oikein sovi ensimmäiseksi tanssiksi. Vai onko sillä loppujen lopuksi väliä, jos se on meille merkityksellinen? Jostakin netin uumenista voisi varmaan löytyä myös jotain listoja hyvistä vaihtoehdoista?  Miten te olette valinneet omanne? Ehdotuksia saa laittaa kommentteihin niin biiseistä, kuin hyvistä (ja edullisista) hääbändeistäkin, arvostaisin niitä kovasti!

Millähän sitä jaksaa odottaa vielä reilun vuoden tätä hetkeä ;) Pukukin kuvassa on aika bueno!


Nyt taidan käpertyä viltin alle juomaan kupillisen kuumaa teetä ja rentoutua rankan opiskeluviikon jälkeen. Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Löysin juuri tieni blogiisi ja innolla jään kyllä seuraamaan kirjoituksiasi! Itse haavailen myös talvihäistä, vaikka päivämäärää ei ole lyöty lukkoon. -p-

    VastaaPoista