keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Sormuksia ja kirppislöytöjä

Hiphei, sormusasia edistyy! :) Puhuin tänään puhelimessa puolisen tuntia M:n serkun kanssa, joka on ammatiltaan koruseppä. Hän siis tulee teettämään mun vihkisormuksen, sekä tekee muutoksia mun kihlasormukseen, samoin M:n sormukseen. Tuntui, että hän sai tosi nopeasti mun ajatuksista kiinni!
Ja tää tuntuu nyt todellakin omalta jutulta, ennemmin kuin se, että menisin liikkeestä ostamaan valmiin sormuksen. Enkä ole myöskään ainakaan vielä löytänyt sellaista sormusta liikkeistä, joka miellyttäis mun silmää 100%. Ihanaa siis saada konkreettisesti taas joitakin asioita eteenpäin! :)



Jotain näiden kahden tyyppistä siis olisi ehkä kihlaksi tulossa. Ihan noin paksua en halua, mikä alempana on, vaan tykkään melko siroista sormuksista. Ihan varma en ole vielä, että haluanko nimenomaan noin, että rungot menevät päällekäin, vai että vain timantit menisivät yhden rungon päällä tuolla tavalla puolelta toiselle. Mietityttää, että jos nuo rungot menevät ristikkäin, kuinka se sitten sopii vihkisormuksen kanssa.

Vihkiksi suunnitteilla olisi siis jotain tällaista:



Luultavasti kallistun vain tuollaiseen, missä on vain simppelisti yksi isompi kivi (ei kylläkään noin isossa mittakaavassa, varsinkaan mikä ensimmäisessä on).
Meidän budjetti saattaa kyllä vähän paukkua yli näiden sormussuunnitelmien vuoksi, mutta ensi kesänä sitten paiskitaan töitä ihan huolella! :D

Kirpparilöytöjä tein myöskin tällä viikolla jälleen facebookin hääkirppikseltä! Ostin 16kpl valosarjoja, 10kpl tavallisia ja 6kpl helmikoristeilla varusteltuja. Sain sen verran edullisesti, etten voinut jättää tarjousta väliin! Ajatuksena olisi, että värjäisin oksia hopean tai valkoisen värisiksi ja laittaisin niihin valoja. Jotain tämän tyylistä saattaisi olla luvassa:



2 kommenttia:

  1. Hehee bongasinkin sun ostoskommentin sieltä Facesta niistä myyntikuvista (; halvalla lähti kyllä! Mäkin oon haeskellu paristollisia valosarjoja, joten niitä tarvii kans lähempänä häitä alkaa hankkia. Serkun häissä oli ainakin 9kpl heidän omia käytössä ja onneksi saa lainata niitä, loput tarvis ostaa. Joten: ilmotatko mulle kun oot noita omias myymässä taas eteenpäin, jos olet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö lähtenytkin! :D Ja varmastikin myyn niitä eteenpäin, joten minäpäs yritän muistaa ilmotella! :)

      Poista