perjantai 6. helmikuuta 2015

Vuoden päästä alttarilla!

Iiiiiiks! Tasan vuosi enää, kun päästään sanomaan toisillemme TAHDON! <3 Ajatuskin kutkuttaa vatsan pohjalla! Viime keväänä päätettiin jo päivä ja muistan kun ajattelin silloin, että plääh, hieman alle kaksi vuotta pitäisi jaksaa odottaa. Ja tuntuu, kuin siitä hetkestä olisi vain silmänräpäys.. taitaa seuraava vuosi mennä vielä nopeammin. :)

Tässä vaiheessa onkin nyt hyvä vähän kurkata tuonne To do -listaan, mitä ollaan jo tehty ja kuinka paljon on vielä tekemättä! Isoimmat linjat onkin nyt sitten jo suunniteltuna. Kirkko, juhlapaikka + catering, sekä valokuvaaja on varattuna. Maljakoita, tuikkukippoja, jälkiruokakippoja yms. pientäkin on jo hankittuna. Myöskin kampaajasta ja muusta kauneudenhoidosta ei tarvitse huolehtia, kun sisko hoitaa koko paketin! :)
Nyt kevään aikana olisi tarkoitus löytää hääpuku, sekä ostella pikkuhiljaa juhlapaikan koristeluun liittyviä juttuja. Sormuksetkin pitäisi laittaa tilaukseen pikkuhiljaa, jos ne aiotaan teettää.

Yksi juttu vielä hieman mietityttää, nimittäin musiikki. Musta olis ihanaa, jos saataisiin bändi edes hetkeksi vetämään muutama setti. Mutta budjetti on tässä ehkä hieman se ongelmakohta. Jos joku siis tietää edullisia hääbändejä Etelä-Pohjanmaan alueelta, saa ehdottomasti vinkata! :) Muuten taidetaan laittaa spotifystä musiikit soimaan.

Maaliskuun alussa mulla on viikko lomaa, silloin aion mennä juhlapaikalle uudestaan katselemaan hieman tarkemmin, mitä voisi laittaa minnekin. Täytyy myös vähän mittailla pöytiä yms. niin voi alkaa tekemään tarkempia ostoksia!

Musta on ihanaa, kun saa suunnitella pidemmän aikaa rauhassa! Pikkuhiljaa saa ostettua tarvittavia asioita, eikä tuu (ainakaan toivottavasti) missään vaiheessa sellaista hätää, että jotain ei ehtisi/ pystyisi hankkia. Saa myöskin tarkkaan suunnitella pienimmätkin yksityiskohdat, vähän tarkka kun näistä asioista olen.. :)

Milläs mallilla teidän suunnitelmat on? :)
4 kommenttia:

  1. Kyllä vaan, seuraava vuosi menee varmasti kuin silmänräpäyksessä. Nauttikaa siis hääsuunnittelusta täysin rinnoin! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, onnea -1 v.-hääpäivän johdosta hääpäiväkaimalle! <3

    VastaaPoista