sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Love Me Do 2015

Olipas lauantaipäivä! Aamulla lähdinkin suunnitelmista poiketen matkustamaan yksin kohti Turkua Love Me Do -häätapahtumaan. M jäikin lennättämään inttikaveriaan Helsinkiin, eikä anoppi ja kälykään jaksaneet sitten loppujenlopuksi Etelä-Pohjanmaalta Turkuun asti lähteä. Mutta eipä se menoa haitannut! Näin jälkeenpäin ajateltuna, oli oikeastaan parempi, että lähdin yksin, sillä muuten en olisi varmasti tutustunut toisiin bloggaajiin niin hyvin, mitä nyt tutustuin!

Hääblogeja kirjoittaville oli siis järjestetty erillinen lounge, jossa saatiin hieman herkuteltavaa ja tutustua toisiimme. Pienen jännityksen jälkeen sitä rentoutui nopeasti, sillä tila oli hauskoja tyyppejä täynnä! Oli kiva nähdä ihmiset, joiden blogeja on lukenut jo jonkin aikaa! Loungessa tulikin viihdyttyä varmaankin puolet ajasta, mitä tapahtumassa aikaa vietinkin. Tästä kerrasta opin siis sen, että joskus kannattaa lähteä yksin matkaan, sillä silloin sitä tutustuu ihmisiin paljon helpommin! :)

VPK talo oli hyvin kaunis, toimisi varmasti häätilanakin aika täydellisesti! Ainut miinus oli se, että tila kävi ihmismäärän vuoksi hieman ahtaaksi. Mutta rauhassa kun sai kierrellä, pääsi kaikkien näytteilleasettajien luokse kurkkaamaan. Mukaan nappasin mukaan jonkin verran koristehelmiä, sekä kynsien laittoa varten pieniä helmiä.


Loungesta löytyi myös iloinen yllätys, sillä bloggaajille oli järjestetty pienet goodie bagit! Kiitos tapahtuman järjestäjille vielä näistä! Kuvassa myös ostamani helmet.

Iltapäivästä äitini tuli mukaan tapahtumaan, sillä hän oli sillä hetkellä kouluttautumassa Turussa. Kierreltiin paikka vielä kertaalleen läpi, jonka jälkeen käytiinkin jännittämässä Vuoden Hääblogi -äänestyksen voittajaa! Voitot menivät kyllä oikeisiin osotteisiin! Vuoden hääblogiksi 2015 valittiin How to be a Bridezilla, Vuoden tulokkaaksi valittiin Tahdon Sut Tahdon ja kaupallisen puolen hääblogiksi valittiin Tuhkimotarina Ateljé! Suuren suuret onnittelut vielä voittajille! :)
Ja vielä kerran todella iso kiitos kaikille mun blogia äänestäneille, top 10 oli aivan huikea kunnia mun pienelle blogilleni! 

Kokonaisuudessaan oli hauska päivä, toivottavasti näitä ihmisiä näkee pian uudelleenkin! :)


4 kommenttia:

 1. Sua oli ihana tavata messuilla! (: Kiitos seurasta. Ja koitan saada niitä lavan-edus-kuvia laitettua sulle alkuviikosta! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi samoin! Ja kiitos kun sain kulkea sun mukana :) Jee, kiitos!!

   Poista
 2. Hei oli tosi kiva tavata lauantaina! Ehkä me törmäillään taas Turussa jo tulevana viikonloppuna? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Koitetaan pitää silmät auki, jos törmättäis! :)

   Poista