torstai 5. helmikuuta 2015

Kuvauksista ja talvipukeutumisesta

Käytiin viime viikonloppuna ulkona hieman kuvailemassa siskoni avustuksella, josko saataisiin otettua kutsukortteihin kuvat. Noh, eipä mennyt ihan niin kuin suunnittelin! :D Huomattiin todella, että ammattikuvaaja on kaiken A ja O! Kuvista tuli aika järkyttäviä :D Asennot ei näyttäny yhtään hyviltä ja kuvakulmat ei onnistunu yms. Sovittiinkin nyt, että kurssikaverini joka tulee kuvaamaan meidän häät, voisi tulla myös kuvaamaan paremmat kutsukorttikuvatkin, huh! :)

Tässä yksi harvoista, josta tuli edes hieman parempi! :)

Jos joku siis suunnittelee, että ei aio hankkia ammattitaitoista kuvaajaa häihinsä, suosittelen pohtimaan toiseen kertaan!

Tuolla kylmässä väristellessä tulikin sitten miettineeksi, että kuinkahan sitä tarkenee hääpäivänä. Kuvauksiin pitää ainakin laittaa jotkin lämpimät kengät, sekä änkeä monet legginsit mekon alle. Tarvitseekohan sitä kirkkoonkin erikseen jonkinlaisen boleron? Ehkä sellainen olisi hyvä juhlapaikallakin, vaikka aiotaankin hankkia vilttejä lämmittämään.
Valkoisen keepin tai viitan haluaisin ainakin jostakin ostaa tai vuokrata. Sellainen, jossa on hihat, olisi varmasti lämpimämpi vaihtoehto, mutta ulkonäkö taitaa kuitenkin ratkaista… :D 


                                                                     Kuvat

Tykkään tuosta ylimmästä ehkä kaikista eniten. Ehkä hieman pidemmällä versiolla? Pitkä viittakin olisi kaunis, mutta ei välttämättä ihan mun tyylinen. Sen verran mukavuudenhaluinen taidan myöskin olla, että tuollainen keeppi olisi mulle ihan liian kylmä, vaikkakin nätti.

Mitäs muut talvimorsiamet ovat pukemassa päälleen? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti