sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Hääblogimiitti 2015



Eilen aamulla hyppäsin junaan odottavaisin mielin kohti Turkua ja hääbloggaajien miittiä! Etukäteen oli vain kerrottu paikka ja aika. Päivän ohjelmasta ei paljastettu mitään muuta, joten jännityksellä odotin mitä miitin järjestäjät Emilia ja Emmi olivat keksineet!


Päivä alkoi Turun hääpukuliikkeessä Fiancée, jossa meitä yhdeksää bloggaajaa vastaan oli ottamassa liikkeen ihana omistaja sekä ompelija! Emilia ja Emmi eivät myöskään tulleet paikan päälle tyhjin käsin, sillä he toivat mukanaan mielettömän määrän jotain Suomen parasta, nimittäin MBakeryn suussa sulavia leivoksia!

Täytyy kyllä sanoa, että eipä MBakery ole turhaan saanut titteliä Suomen paras leipomo 2015!






Ennen kuin pääsimme leivosten kimppuun, meille tuli aluksi esittäytymään VideoTimo, joka tarjoaa erilaisia paketteja häiden videoimiseen. Pakko kyllä myöntää, että kovin kutkuttaisi ajatus ainakin vihkimisen videoinnista!  
Sitten saatiin viimeisetkin bloggaajat paikalle ja tutustuimme hieman toisiimme, jonka jälkeen aloimmekin keskittyä itse aiheeseen, nimittäin hääpukuihin! Susanna pääsikin hieman esittelemään meille muutamaa pukua päällään, jonka aikana meille kerrottiin mm. millaista se the puvun metsästys on. Tunnelma oli sellainen, että taidanpas varata toisetkin junaliput Turkuun ja tulla tarkastamaan, josko sieltä löytyisi se unelmien puku mulle!

Makeanähkyt vedettyämme suuntasimme Butik Lilianiin, joka on suloinen pieni liike, jonka valikoimasta löytyy mm. naisille vintagea sekä second hand -juhlapukuja. Mitkähän juhlat mä seuraavaks keksisin, joissa voisin käyttää esimerkisi jotakin 30-luvun pukua..? ;) Ihan mieletön liike ja asiantunteva palvelu!
Liikkeessä mukana olivat esittelemässä tuotteitaan myös Aino hiuskoruja tekevä Satu, sekä kultasepänverstas Caisannin Kaisa esittelemässä sormuksia ja kakkukoristeita. Ohessa näkyykin Caisannin sormus, johon taisin hieman ihastua! Mikäli siis kaipaa uniikkia hiuskorua tai sormusta, kannattaa kääntyä edellä mainittujen ammattilaisten puoleen. :)





Sitten olikin viimeisen kohteen aika ja lähdimme Radisson Blu Marinan kabinettiin, jossa meitä odotti esittelijät Juhlahumusta sekä heidän kanssaan juhlahuuman Jenni! Juhlahumua.fi on sivusto, joka tarjoaa vallan ihania tuotteita erilaisiin juhliin. Itse olenkin tilannut meille kyseisestä verkkokaupasta jo aiemmin nätit pienet pikarit meidän jälkkäripöytään. Kabinetti oli koristeltu nätisti heidän omilla tuotteillaan, sekä karkkibuffetilla (apua, lisää makeeta), jonka karkit oli meille sponsoroinut Urjalan makeistukku. Luulenpa että itsellä lähtee oikealla näkyviä vaalenpunaraidallisia kippoja tilaukseen jälkkäripöytää varten!
Yhdessä keskusteltiin tämän hetken häätrendeistä ja muusta häihin liittyvästä. Esittelyistä jäi oikein kiva fiilis! Lisäksi Sarandia oli lähettänyt meille pienet terveiset, kiitos siitä!
Lisää makeaa mussutettuamme tilasimme vihdoin suolaista ja päästiin enemmän jutustelemaan keskenämme ja tutustumaan toisiimme. Hauska sattuma oli myös se, että neljä meistä oli luokanopettajaopiskeijoita! Jokatapauksessa oli kiva jakaa ajatuksia bloggaamisesta ja häiden suunnittelusta ylipäätään.
Tyttöjen inspiroimana piti perustaa blogille myös oma instagram-tili! Sieltä mut voi tästä lähtien löytää käyttäjällä causeallofmelovesallofyou_ :)

Kiitos vielä ihan huippuporukalle: Wedding EmiliaIlma kuin morsianHäähullun haaveilujaWell tied knotSomewhere only we knowTyttö sekä hänAlways walk beside you ja Korinna, sekä yhteistyötahoille, toivottavasti saadaan järkättyä samantyyppisiä päiviä pian uudestaankin!! :)





                                               

6 kommenttia:

  1. Eilinen oli huippu ja oli ihana taas nähdä! (: Toivottavasti nähdään pian uudelleen. Mahtava postaus!

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä tosi kiva päivä! Ja huippua nähdä teidät :)

    VastaaPoista
  3. Oli kyllä niin hyvin järjestetty ja kiva päivä meillä :)

    VastaaPoista
  4. Apua, miten ihana sormus..muistatko yhtään, missä hinnoissa moinen ihanuus liikkuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin kaunis! :) Nyt kyllä pakkoa sanoa, etten yhtään muista. Mutta Caisanniin voi varmasti olla yhteydessä ja kysyä!

      Poista