sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Hääpukusovitusta ja häämessuja

Siskot ja toinen kaasoista tuli meille viikonlopuksi Helsinkiin viettämään häiden täyteistä viikonloppua!  Ensimmäiseksi lauantaina aamupäivästä suuntasimme Stockmannille hääpukujen sovitukseen. Pakko sanoa että paikka oli mulle hieman pettymys. Palvelu oli jotenkin nihkeää, sillä oli sellainen olo etten kehdannut sanoa, jos en pitänyt jostakin puvusta. Kun muutamat ensimmäiset puvut eivät mun mielestä sopineet yhtään, tuli sellainen tunnelma, että olisin jotenkin hirveän vaikea asiakas. Yhtäkään sykähdyttävää pukuakaan ei sieltä löytynyt. Hmh, harmi, odotin paikalta vähän enemmän.

Sovituksen jälkeen kävimme shoppailemassa keskustan kauppoja ja joululahjaksi saaduilla lahjakorteilla löytyikin paljon kaikkea mukavaa. :) Iltapäivällä menimme sovittamaan pukuja Zazabellaan. Täältä jäikin sitten paljon mukavampi fiilis! Myyjä oli mukava ja rento, joka osasi katsoa hieman paremmin mikä mun päälle sopii. Plussana oli myös se, että sai itse käydä katselemassa pukuja, joita haluaisi sovittaa.
Mikään puvuista ei kuitenkaan tainnut lyödä vielä vertoja sille puvulle minkä löysin Seinäjoen RosAmorista :) Saa nähdä oliko se ensimmäinen sovitettu the one! ;)

Sunnuntaina suunnattiinkin sitten aamupäivästä Mennään naimisiin! -häämessuille. Isot messut oli ja paljon nähtävää :)Päästiin maistelemaan hieman kuohuviinejä heti aamusta, sekä koristelemaan hienoja kuppikakkuja :D Hääpukumuotinäytöksessä oli monta tosi upeaa pukua. Pitää kyllä Helsingin liikkeissä päästä vielä kiertelemään! Sormustarjonta oli myöskin tosi laaja. Löysinkin muutaman kivan sormuksen, jotka voisi antaa suuntaa teettämiseen. Ainut mitä jäin kaipaamaan, oli enemmän koristeluun liittyviä vinkkejä. Mutta eipä se nyt niin haittaa, kun koristeluista osa on jo suunniteltuna. Kaikinpuolin muuten oli hyvin erilaisia näytteilleasettajia, joten ehdottomasti kannatti lähteä!

Kaiken tän häähumun lisäksi voitin Makea -hääblogin arvonnasta 200e lahjakortin graafiseen suunnitteluun, oon tästä niiiin happy!! Pitäis varmaan lotota kun on ollut nyt näin hyvin tätä arpaonnea :D Ainakin tuli täyteltyä jos jonkinmoista arpalipuketta messuilla, katsotaan jatkuuko hyvä tuuri! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti