tiistai 27. tammikuuta 2015

Love Me Do -häätapahtuma ja Hulvaton Hääkisa!

Turun Love Me Do -häätapahtuma lähestyy lähestymistään, enää 18 päivää!! Vielä en tiedä kenen kanssa aion tapahtumaan suunnata, sillä toinen kaasoista on töissä ja toinen Kanadassa. Katsotaan saanko tuon paremman puoliskon lähtemään mukaan. ;)

Tapahtumaan on tulossa jos jonkinlaisia näytteilleasettajia, joista itse odotan eniten somistukseen liittyviä vinkkejä! Niitä näyttäisikin tähän tapahtumaan tulevan mukavasti. :)

Tapahtumassa palkitaan myös vuoden hääblogit! Jännityksellä odotan, mitkä hääblogit pääsevät finaaliin kaikista huikeista vaihtoehdoista! Jos et ole vielä käynyt äänestämässä suosikkiblogiasi, käy nyt, vaikka joka päivä 1.2 asti täällä!


Häätapahtumassa on myös aika huikea mahdollisuus keventää budjettia muutamilla tuhansilla euroilla, nimittäin tapahtumassa järjestetään hulvaton hääkisa! Kisaamaan haetaan tällä hetkellä 4-6 henkilön joukkueita, jotka ovat valmiina hieman hulluttelemaan ja kisaamaan mitä upeimmasta palkinnosta. Palkintoon kuuluu mm. 1000e hääpukulahjakortti Stilissimaan ja 500e lahjakortti Malmin Korupajaan. Plussana myös se, että kaikki kisaan osallistujat saapuvat paikalle kutsuvieraina. Tätä mahdollisuutta ei siis kannata jättää välistä! Lisää tietoa kisasta, palkinnoista ja osallistumisesta löydät täältä *klik*!

Toivottavasti ystävänpäivänä siis nähdään Turun VPK-talolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti