torstai 29. tammikuuta 2015

Kutsukorttikuvia

Kutsukortit ovat olleet nyt hieman mielen päällä, sillä aion teettää ne saamallani graafisen suunnittelun lahjakortilla. Haluaisin teettää meille kaksi erillistä korttia, joissa molemmissa olisi toisella puolella meistä kuvia ja toisessa kortissa kutsu ja toisessa hääinfo.

Olin jo aiemmin lahjakortin voittamista ihastellut Makea -hääblogista tutun Janinan tyyliä tehdä kutsukortteja ja muita paperituotteita. Siksi oonkin tästä niin superinnoissani! Jos graafisen suunnittelijan tekemät kutsukortit tms. kiinnostaa, kannattaa käydä katsomassa Janinan tuotoksia! Muutamia mallikappaleita löydät täältä!

Korttien etupuolelle haluaisin siis meistä jotain kivoja kuvia. Monet varmasti laittaisi kihlakuviaan, mutta meillä kihlauksesta on jo niin paljon aikaa, etten halua niitä siihen laittaa. Siksipä me ajateltiin, että voisimme käydä kuvauttamassa muutamia talvisia kuvia meistä! Mahdollisesti otetaan niitä jo tänä viikonloppuna kun päästään Etelä-Pohjanmalle. Helsingissä kun ei niin paljoa lunta tällä hetkellä ole. Kuvauksia ei myöskään uskalla jättää seuraavaan syksyynkään, jos lunta tuleekin vasta loppuvuodesta.

Niinpä mä taas välttelin opiskelemista ja selailin pinterestiä, minkätyyppisiä kuvia haluaisin ottaa!
Jotakin hempeää, mutta toisaalta jotain hassuttelua olisi ihanaa kuviin saada! Katsotaan saadaanko viikonloppuna jo jonkinlaisia kuvia aikaan.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti