sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Lomahaaveiluja ja mekkoja

Kauhee lomakuume päällä. Anoppi lähti tänään Islannin kautta Kanadaan ja isosisko lähti myös tänään nauttimaan auringosta Turkkiin. Mäkin haluuuun! Mutta eipä tässä paljoa lomailla. Kun opiskelut loppui, samantien alkoi työt. Ja töitä pitäiskin tehdä nyt urakalla, jotta ensi helmikuussa ne yhdet pikkuiset juhlat saisi maksettua.

Silti aloin vähän haaveilla lomasta, joka häämöttää toivottavasti häiden jälkeen, nimittäin häämatka! Niiden eteen en ole vielä kauheasti ajatustakaan uhrannut, sillä on vielä kovin epävarmaa kuinka isolla budjetilla voitaisiin lähteä, joka sitten rajoittaa myöskin matkakohdetta. Syksyllä sitten ratkeaa varmaankin tällaiset jutut, kun tiedetään koska Matias valmistuu ja mistä hän sitten saa töitä yms. Myöskin syksymmällä tietää mun opiskelujen aikatauluja, jolloin pystyy katsomaan onko mulla mahdollisuuksia lähteä kuinka pitkälle lomalle. :)

Itse en ole hirveästi vielä matkustellut, joten jokin maa Euroopan sisälläkin kelpaisi mulle oikein hyvin, kunhan olis lämmintä! Thaimaa ja Espanja lämpöisistä maista on nähty (Matias kyllä matkustellut mua paljon enemmän), mutta katsotaan löytyiskö sit jokin molemmille kiva uusi kohde!

Noh, sitten kun ajatteli lämmintä aurinkoa, tuli mieleen, että täytyyhän häämatkalla olla nättejä mekkoja, ainakin muutama valkoinen! Ja mites muutenkaan kuin nettikaupoissa sitten sain aikani kulumaan tämän illan.. :D Muutaman must have -asun löysinkin jo! hups. Yks niistä lähti tilaukseen, nimittäin tämä:



Noh, tuo on kyllä haalari, eikä mekko, mutta ihana! Tuollaisessa kelpaa tepastella hiekkarannalla :) Oli sopivasti alennuksessa, niin uskalsi tämä opiskelijakin tuollaisen tilata.. :D

Löysin myöskin ihanan valkoisen mekon, joka sopisi täydellisesti myös lämpimään lomakohteeseen!


Toivottavasti tämä ihanuus pysyy jonkin aikaa myynnissä, niin voisin tämänkin sitten laittaa tilaukseen!

Onkos muilla jo häämatkakohteet selvillä? :)






4 kommenttia:

  1. Ihana haalari! :) Me lähdetään joulukuussa Australiaan häämatkalle ja kiusaus ostaa uusia lomavaatteita reissuun on suuri. :D

    VastaaPoista
  2. Mun oma suosikki on ehdottomasti Rio!! Ja siellä voisi vedellä rannan tuntumassa ribsejä tossa ihanassa haalarissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, pitääkin kurkata netistä millainen paikka se on! :)

      Poista