torstai 14. toukokuuta 2015

Seikkailupuisto Korkee

Jos joku kaaso vielä pohtii polttarisuunnitelmia ja morsian saattaisi kaivata vähän extremeä, suosittelen ehdottomasti seikkailupuisto Korkeeta Helsingissä! Paikan päällä saa kunnon valjaat päälle ja eikun kiipeilemään!

Käytiin siellä tänään yliopistokavereiden kanssa ja nappasin Matiaksenkin mukaan. Ja voi hyvää päivää, en mä arvannut että mä ihan niin arkajalka olisin :D Viidestä radasta uskaltauduin kahteen.. :D Ei ne kyllä mitään helppoja ollu, ainakaan tämmöselle, joka pelkää korkeita paikkoja! Muut sielä kyllä veti kaikkia ratoja ihan innoissaan. Ehkä mäkin uskaltaudun joskus! Jalat tutisi kyllä ihan huolella. Ja yhdessä kohtaa olin jo ihan varma että "en hyppää, emmä pysty hyppäämään tästä" kunnes pienen tsempin jälkeen uskalsin, huhhuh!

Mut tosi hauskaa käydä vähän kokeilemassa rajojaan. Kaikista hauskinta oli liukua vaijereita pitkin! Se itseasias jäikin harmittaan, kun en uskaltanut kiivetä niihin korkeimpiin, joista olis sitten taas ollut pisimmät liu'ut. Ehkä joskus, ehkä joskus.. :D

Tässä kuvassa ensimmäisen radan jälkeen, tyytyväisenä kun selvisin hengissä :'D

Mutta jotain tällaista yhdessä tekemistä ja hieman extremeä mäkin polttareihin haluaisin! Huisin hauskaa :)

2 kommenttia:

  1. Ilmeisesti sama idea kun täällä Turussa Flowparkissa, superhauskaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on kyllä, vaikka mä vähän nössöilinkin, hahah! :D

      Poista