torstai 6. elokuuta 2015

6 kuukautta!

Joko saa panikoida? :D Häitä on suunniteltu jo 1,5 vuotta ja pieniä hankintoja on tehty pikkuhiljaa. Nyt pitäisi kuitenkin toden teolla alkaa etsimään kaikenlaista ja päättämään muutamista jutuista.

Koristeet on suurimmalta osalta hankittu/ päätetty millaiset on tulossa. Pöytiin löytyy pöytäliinat, maljakot, maljakoihin koristekivet, suurin osa kynttilöistä, tuikkukipot (joita koristellaan vielä) ja koristehelmet. Pöytiin tulisi hankkia vielä lautasliinat. Oikeaa väriä ei ole tullut vielä mistään vastaan. Kovasti kutkuttaisi kävellä kangaskauppaan ja tehdä kankaiset, mutta koitan vielä hetken metsästää paperisia, jotta pysyttäisiin budjetissa. Yksi mikä pöytien kanssa mietiyttää on se, että onko se liian pliisun näköinen, jos pöydässä ei olisi minkäänlaista kaitaliinaa. Joku niissä kaitaliinoissa mua kuitenkin tökkii. Tuleeko siis tarpeeksi väriä, jos pöydässä on punakultaisena pahviset pöytänumerot ja tuikkukippojen reunat ja vaaleanpunaiset kukat maljakoissa ja lautasliinat? Väriä löytyy myös paikkakorteista ja vieraskirjalappusista, jotka tulevat pöytiin valmiiksi.
Oon myöskin nyt kerännyt ikean lakanoita, joista ommellaan kaitaliinamaiset tuolinpäällyset, niistä sitten vielä erikseen!

Edelleen painitaan sen asian kanssa, otetaanko bändi vai ei. Ja tässäkin asiassa vain budjetti on vastassa. Pian alkaa olemaan kiire, jos sellainen halutaan. Noh, ehkä tämäkin saadaan pian päätettyä!

Yks isoimmista jutuista on myöskin päättämättä, nimittäin ruoka. Ei mitään hajua millaista ruokaa haluttaisiin tarjolle! Ei myöskään miehen kanssa välttämättä päästä heti yhteisymmärrykseen, joten katotaan koska jaksetaan alkaa vääntämään tämän asian kanssa! :D Jälkiruokapöydästä on jo jonkin verran suunniteltuna. Tämän asian tiimoilta pitäis istua kaason kanssa alas, joka tulee olemaan meidän master chef meidän minijälkkärien kanssa! :)

Mun puku on hankittu, miehen omaa vielä ei. Sen kanssa ei kyllä kiire vielä olekaan, nimittäin mies on aika varma millaisen haluaa ja mistä sellaisen saa. Omat asusteet pitäisi löytää! Stockalta bongasin Snö of Swedenin kivat punakultaiset korvikset, ne käyn varmaan nappaamassa sieltä joku päivä. Rannekoru vielä uupuu (palautin sen, mitä aiemmin näytin). Samoin kengistä alan ottamaan kohta stressiä, en oo mistään löytänyt sellaisia kuin haluaisin! Vois varmaan käydä tallinnan puolella kiertelemässä myös. Laukun tiedän minkä haluan, se vain pitäisi laittaa tilaukseen. Viitta/keeppi uupuu myös, oon yrittänyt bongailla noita hääkirppiksiä, mutta vielä ei oo tullut vastaan hinta/laatusuhteeltaan sopivaa. Voi olla että se vuokrataan. Oon myös kovasti alkanut miettimään, haluaisinko sittenkin hunnun kirkon ajaksi!

Nyt viikonloppuna treffataan toisen kaason ja siskojen kanssa, jos saataisiin silloin asioita taas vähän eteenpäin. Ehkä tästä vielä valmista tulee!

Ainiin! Oon unohtanut aivan hehkuttaa, että me saatiin tosi edullisesti meille videokuvaaja!! Pientä voitontanssia vedin kun sain tietää tästä! Miehen pikkuveli sai kaverinsa kuvaamaan kunnon kalustolla. Oon niin happy!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti