maanantai 3. elokuuta 2015

Huiskutuskepit vaihtoon?

Olin aikaisemmin ajatellut, että meillä olisi nähty huiskutuskeppien heilumista kirkosta astellessa ulos. Talvi kun rajoittaa saippuakuplat kuvioista ja kirkko riisin heittämisen. Kaikista ihanimmathan olisi ollut tähtisadetikut, mutta klo 15-16 taitaa helmikuussa olla vielä sen verran valoisaa, ettei ne näkyisi juuri mihinkään. Olin siis päätynyt huiskutuskeppeihin. Mutta nyt oonkin tullut ehkä vähän toisiin ajatuksiin!

Mietin, että voisiko miehen lentäjän ammattia ottaa vähän tähän mukaan, ja kirkosta tullessa ihmiset voisivat heittää paperilennokin. Paperilennokki voisi olla meidän teemavärin mukainen ja siipeen voisi laittaa meidän nimikirjaimet ja päivämäärän.





























Kuvat 1 ja 2

Paperilennokit toki pitää jonkun kerätä sitten pois, ennenkuin lähdetään juhlapaikalle. Olisikohan tässä liian iso vaiva?

Mitäs tuumitte näistä? :)

3 kommenttia:

  1. Mun mielestä toi on tosi hauska idea! Mietin sitä joskus itekin, mut lennokit ei oikein liittynyt meihin mitenkään ja aattelin, et kuitenki pelkään että ne lentää päin :D Varsinki jos ne oltais askarreltu silleen, et niissä on se terävä nokka! Mut must toi sopis teille tosi hyvin :))

    VastaaPoista
  2. Talvi ei itseasiassa rajaa saippuakuplia pois kokonaan.
    Pienellä pakkasella ne toimivat kyllä ja näyttävät itseasiassa
    aika hienoilta. Kannattaa toki säilyttää ne ennen käyttöä
    sisätiloissa. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinhän se taitaa olla :) Mutta en halua laskea sen varaan jos sitten oliskin kovat pakkaset :D Ja pientä säätämistä sitten hansikkaiden pois oton kanssa ja sormet jäätyis :D

      Poista