perjantai 25. maaliskuuta 2016

Häiden muistolaatikko

Kauan etsiskelin sopivia kehyksiä, jotta voisin toteuttaa "shadowboxin" muistoksi pienistä yksityiskohdista häistämme. Sopiva kehys löytyikin sitten Ikeasta, joka ilmeisesti ei kauaa edes ole ollut mallistossa! (Tai sitten mä vaan oon ollut tosi sokea, enkä oo nähnyt niitä aikaisemmin..) Vitriinikehys on Kasseby-sarjaa ja hintaakin tuotteella oli vain 14,99e! Kokoa kehyksellä on 30x47x8cm. Sopiva syvyys ja juuri sopivan kokoinen omille tavaroilleni! Taustasta löytyy myös ohut pehmuste, jonka avulla asioita voi esimerkiksi laittaa nastoilla kiinni, jotta ne pysyvät paikoillaan kun kehyksen laittaa seinälle. Oikein hyvä löytö siis!

Kehyksen sisään laitoin seuraavat tavarat:

-huntu
-hiuskoriste
-hääparin sydänpaikkalaput
-kutsukortti & hääinfo
-yksi lennokki, joita vieraat heittelivät kirkosta lähtiessämme
-yksi lemppari photobooth-propsi
-kukkia hääkimpusta
-sukkanauha

Mun mielestä siitä tuli ihan kivan näköinen! 
Kehys pääsi hyllylle meidän nimikyltin ja polttaritaulun viereen :)
Mitäs tykkäätte?

11 kommenttia:

 1. Mä käyn kans hakmassa ton heti kun saan rahaa, ettei käy vanhanaikaisesti. Sit pitää vaan keksiä, miten se saadaan mustaksi :)

  VastaaPoista
 2. Mäki ajattelin käydä hakemassa tuon, en kyllä tiedä mihin ihmeeseen sen kehyksen sitten valmiina tungen, mutta aion kuitenkin toteuttaa sellaisen!

  Sinun toteutuksestasi tuli tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin piti laittaa vanhoja tavaroita varastoon tuosta hyllyn päältä että sain mahtumaan! :D Ja kiitos :)

   Poista
 3. Voi miten ihana! <3 Itse keräsin aikoinaan ihan tavallisiin kehyksiin lempparikuvia, onnittelukortteja yms ja siitäkin tuli tosi nätti. :)

  VastaaPoista
 4. Niin ihana idea! Tuostapa nappaan itselleni ajatuksen korvan taakse, itsellä kun on (kohta 2 vuotta) ollut mietinnän alla, että miten häämuistot laittaisi esille. :)

  VastaaPoista
 5. Oi hitsi oon niin kauan halunnu tällästä! Mut en oo löytäny sopivaa kehystä :| Niin niin paljon kiitos vinkistä, täytyy siis suunnata Ikeaan ;)

  VastaaPoista