tiistai 15. maaliskuuta 2016

Vihkiminen

Meidät vihittiin Lapuan tuomiokirkossa, joka on kaunis iso kirkko. Tässä muutama kuva morsiushuoneesta ja sakastista jännittämässä:

©Susanna Salo
 ©Susanna Salo
©Susanna Salo

©Susanna Salo
©Susanna Salo
©Susanna Salo

Siskokin kävi viimehetkillä sipaisemassa hieman meikkiä lisää ja toivottamassa viime hetken tsempit. Samoin meidän ihana morsiusneito tuli kaason kanssa käväisemään huoneessa, ennen kuin lähtivät kävelemään yhdessä alttarille ennen meitä! 


Kun Canon in D lähti soimaan pianon ja viulun säestyksellä (viulua soitti siskopuoleni ja pianoa Matiaksen serkku), kaaso ja morsiusneito lähtivät matkaan.Tässä onkin yhden meidän vieraan nappaama kuva tästä kaksikosta. Neiti oli oikein ihastuttava ja hymyilytti kuulemma vieraita ihmettelemällä valtavaa kattokruunua :D

Ja perästä lähdimme isän kanssa kävelemään kohti alttaria.

 ©Susanna Salo
 ©Susanna Salo
©Susanna Salo

Aikamoista kyynelten pidättelyähän tuo oli! Viimeistään tuossa kohtaa kun isä ja Matias kumarsivat toisilleen, kyyneelet alkoivat valua! Eipä sille mitään mahtanut! Ja hahah, tuossa kuvassa näkyy kunnolla, kuinka mun 3m pitkä huntu raahautui pitkin karheaa lattiaa! Vieraatkin olivat sen huomanneet, eipäs oltu ajateltu tätä etukäteen! Mutta mitäs pienistä, pysyi sentään tukevasti päässä :D


©Susanna Salo
©Susanna Salo

Meidät vihki minulle tuttu pappi, joka on ollut pappina silloin kun olen ollut monet kerrat isosena rippikouluissa. Ulla on jo eläkkeellä, mutta suostui meidät vielä vihkimään! Muutama pieni kömmähdys siinä tuli, nimittäin hän unohti meidän pusun kokonaan! Tehtiin se sitten koko tilaisuuden lopuksi :D Ja virren aikana hän kuiskasi meille että hän käy nopeasti hakemassa meidän vihkiraamatun takahuoneesta :D Mutta eipä tuommoiset pikkujutut meitä haitannut!

©Susanna Salo

Kirkossa meillä lauloi Alma Sipilä, joka teki meistä oman kappaleen! Tästä kerron teille myöhemmin lisää omassa postauksessa.

©Susanna Salo

 Kirkosta poistuimme urkujen soidessa Mendelssohnin häämarssin tahtiin.

 ©Susanna Salo

Ulkona oli aikamoinen lumimyrsky! Meidän lennokit eivät lentäneet ihan niin hyvin tämän vuoksi, heh! Bestman juoksi nopeasti rapaamaan myös lumet pois auton päältä, ei paljoa koristeita näkynyt :D Lumimyrskyssä yksi meidän häävieraista oli myös ajanut matkalla kolarin. Onneksi vain auto oli rutussa, eikä hänelle käynyt mitään! Niin hän vain tuli sitten hinausauton kyydissä kirkkoon n. 15min myöhässä. Aikamoista!

 ©Susanna Salo
 ©Susanna Salo
©Susanna Salo

Ja ennenkuin päästiin autoon, avattiin toki skumppa! Skumpaksi valikoitui J.P Chenetin Ice Edition, joka olikin tosi hyvää! :) Tästä sitten matkattiin kohti Seinäjokea ja juhlapaikkaa!4 kommenttia:

  1. Nämä kuvat on niin kauniita! Se teidän häävideo oli ihan täydellinen - minäkin vähän herkistyin siinä kun A ja M kumarsivat toisilleen ja A antoi sinut Matiaksen hellään huomaan :) Ihanat te!

    VastaaPoista
  2. Kaunis puku sinulla ja ihania ja tunnelmallisia kuvia! :)

    VastaaPoista