tiistai 21. lokakuuta 2014

Juhlapaikka

Meidät siis vihitään Lapuan tuomiokirkossa, niinkuin jo aikaisemmin mainitsinkin. Lapualta emme kuitenkaan löytäneet yhtäkään meille mieleistä juhlapaikkaa, sillä kaivattiin hieman modernimpaa tilaa, jonne mahtuisi n. 100hlöä. Lapualla häitä vietetään lähinnä nuorisotaloilla tai koulujen tiloissa yms, joten lähdettiin suosiolla laajentamaan aluetta, josta juhlapaikkaa etsiä.

Lähdimme Seinäjoelle katsomaan kahta tilaa, joihin molempiin kyllä tykästyimme. Molemmissa oli omat hyvät puolensa. Toinen oli hieman maalaisromanttisempi rakennus, ihanat tiiliseinät ja lämminhenkinen tunnelma, joka sopisi talvihäihin mainiosti. Paikassa olisi ollut valmiina catering, sekä ravintolalla oli a-luvat. Toinen paikka oli taas paljon modernimpi ravintola, jossa on kahden kerroksen korkuudelta yksi seinä kokonaan valtavaa ikkunaa, josta on kaunis näkymä joelle. Ravintolassa oli myöskin valmiina catering, sekä paikassa oli myöskin a-luvat. Molemmissa paikoissa meitä mietitytti juuri tuo, että omien juomien tuominen ei ole mahdollista, jolloin viinin yms hinta nousisi melko huimasti.

Etsiskelimme vielä muutamia juhlapaikkoja netistä, mutta totesimme, että ennemmin otamme meitä miellyttävän juhlapaikan, ja maksamme sitten juomista hieman enemmän. Tulimme siis siihen tulokseen, että varasimme modernimman Framin ravintola B:n. Suuri plussa tässä oli se, että itse tilan vuokraus on ilmainen! En ollut uskoa korviani kun tämän kuulin.. Jos haluamme lisäksi ottaa käyttöömme melko ison eteistilan, siitä tulee hieman maksaa vuokraa.

Erityisesti juhlapaikassa olen innoissani näkymästä joelle! Toivon siis tooodella paljon, että maassa olisi tuolloin lunta ja saisin laittaa paljon jäälyhtyjä ja kynttilälyhtyjä tuomaan tunnelmaa. :) Juhlapaikan sisälle saa myös laittaa kynttilöitä, mikä oli itselleni myös aika iso kriteeri juhlapaikan suhteen.
En malttaisi millään odottaa, että pääsisin laittamaan paikkaa juhlakuntoon! ;)

Millaisia kriteerejä teillä on juhlapaikan suhteen? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti