maanantai 27. lokakuuta 2014

Talvihäät

Sulho oli ehdottomasti sitä mieltä, että meille tulee talvihäät, kun aloimme suunnittelemaan häidemme ajankohtaa. Päätös tehtiin siis melko nopeasti, sillä minäkin innostuin talvihäistä kovasti! Aina sitä on jotenkin ajatellut menevänsä kesällä naimisiin, niinkuin moni muukin. Mutta kun aloin ajatella asiaa tarkemmin, talvi tuntuu minusta paljon romanttisemmalta. On pimeää ja saa laittaa paljon kynttilöitä, sekä erilaisia tunnelmavalaistuksia, jäälyhtyjä pihalle ja kiinalaiset lentävät lyhdytkin voisivat olla todella upeat illan pimetessä! 



Talvihäitä suunniteltaessa tulee kuitenkin ottaa huomioon asioita, joita ei kesähäissä tarvitse. Esimerkiksi juhlapaikkaa etsiessä on huomioitava se, että vieraille on tarpeeksi naulakoita, jonne voi jättää takit ja talvikengät. Myöskään hääparin onnittelut eivät onnistu ulkona, joten juhlapaikalla tulisi olla myös tilaa vastaanottaa vieraat. Olen myöskin miettinyt voisiko alkumaljana olla kuohuviinin tilasta glögiä tai kaakaota lämmikkeeksi? 
Hääkuvaus ulkona saattaa olla myös haasteellista kylmyyden vuoksi. Toivon kuitenkin kovasti että häiden aikaan olisi lunta, jotta kuvista saataisiin kauniita ja ne voitaisiin kuvata ulkona. 




Millaisia asioita te olette huomanneet, mitä erityisesti tulisi ottaa huomioon talvihäiden suunnittelussa?

2 kommenttia:

  1. Toi glögi tai kaakao alkumaljana on tosi ihana idea! (: ja tarjolla voisi olla terästettyä ja terästämätöntä, mikäli alkoholia haluaa juhlassa tarjota. Mä veikkaan että aika monelle kylmässä kirkossa värjötelleelle (kaikkialla ei välttämättä ole lämmityslaitteita talvella käytössä) ja kirkosta juhlapaikalle siirtymisen jälkeen kuuma juoma tekee hyvää (:

    VastaaPoista