keskiviikko 6. tammikuuta 2016

DIY photobooth propsit

Aiemmin kovasti kirjoittelin kuinka en itse välitä propseista photoboothiin, mutta niin se tämänkin naisen mieli taas muuttui! Näin tutun kuvia hääjuhlasta, joissa vieraat poseerasivat erilaisten tikkujen kanssa, ja olihan se nyt hauskan näköistä kun joku vanha setä laittaa viikset naamalleen :D Joten nyt lähdimme sitten siskoni kanssa näitä askartelemaan, koska ajattelimme että näin pääsemme halvemmalla ja saadaan just sellaisia kuin halutaan. Tuolla hääkirppareillakin niitä myydään välillä tosi kalliilla, en sitten tiedä paljonko niistä oikein maksetaan uutena!

Noh, jokatapauksessa, marssimme kauppaan kartonkiostoksille. Ostimme myös kuparin värisen tussin ja siskolta löytyi valmiiksi jo muita tusseja sekä kuparin väristä glitteriä, joilla sitten koristelimme propseja. Siskolta löytyi myös kaapista valmiina grillitikkuja, jotka päätettiin hyödyntää myös. Suurimman osan kuvista piirsimme kartongille itse, mikä osoittautuikin ajoittain hyvin vaikeaksi. Oli hankalaa saada esimerkiksi silmälaseista symmetriset. Muutamat huulet ja lumihiutaleet tulostimme paperille ja siitä pystyikin sitten helpommin piirtelemään kartongille. Isoimpiin propseihin laitoimme pahvia taakse, jotta niistä saatiin hieman tukevampia ja kestävämpiä, mutta toivotaan että nuo pienemmät pysyvät kunnossa, jotka ovat pelkkää kartonkia.

Mallia ja inspiraatiota haimme, mistäs muualtakaan kuin pinterestistä! Aluksi ajattelimme tehdä vain talviteemaan sopivia propseja, koska photoboothin taustasta tulee hyvin talvinen. Mutta sitten se lähti vähän käsistä ja kaikenlaisia propseja tuli mukaan :D








Mun mielestä näistä tuli ihan kivan näkösiä itse tehtyinäkin, aikaa nämä tosin vie! :)

2 kommenttia:

  1. Mäkin mietin, että ostaisinko näitä häihin ihan muutamat kappaleet. Tigerissa oon nähnyt erilaisia propseja ja ehkä voisin sieltä hakea muutamat. Ihana, kun jaksat itse askarrella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne vaan aika hauskoja valokuvissa! :) Mulla on onneks ihana sisko joka jaksaa mun kanssa värkkäillä :)

      Poista