maanantai 18. tammikuuta 2016

Polttarit osa 3!

FindOutin jälkeen suuntasimme Seinäjoen Torikeskukseen. Kaikki hajaantuivat pitkin ostoskeskusta, sillä kaaso oli suunnitellut PhotoChallengen. Hän oli keksinyt viisi kuvattavaa asiaa, jotka oli jakanut polttariporukalle. Jokaisen piti ottaa kyseiseen asiaan sopiva valokuva. Illallemmalla minä sain sitten valita näistä voittajan! :)

Sillä aikaa kun muut kiertelivät valokuvia napsimassa, me kierreltiin kaason kanssa kyselemässä avioliittoneuvoja ihmisiltä. Saatiin muutama hyvin mielenkiintoinenkin vastaus! :D

Kiertelyiden jälkeen suuntasimme kohti Amarilloa. Kaikilla olikin jo hirmuinen nälkä. Noh, mutta eipä mun annettu istua pöydässä ja odotella ruokaa, vaan mut pistettiin tiskin taakse tekemään kaikille omat drinkit! Sain käteeni etukäteen tehdyn listan, jossa oli erilaisia drinkkejä, esimerkiksi "lentäjän morsian" ja alla oli kuvailu esimerkiksi, makean mansikkainen tai raikas minttuinen tms. jonka perusteella sain sitten itse valita millaisia drinkkejä tekisin. Tämä oli tälle vanhalle baarimikolle oikein hauska tehtävä! Ihan ei drinkkien teko sujunut niin nopeasti kuin ennen, mutta pistetään se oudon tiskin piikkiin ;) Mulla oli kaverina siinä yksi Amarillon työntekijöistä ja hän oli oikein ihana ja avulias! Siinä vierähtikin sitten sellainen puolisen tuntia, kun pohdittiin mitä kaikkea polttariporukalle loihditaan. Tää oli tosi hauskaa! :)


Kun kaikki olivat saaneet vatsat täyteen, hyppäsimme bussin kyytiin kohti Lapuaa ja mökkiä! Tällä puolen tunnin matkalla onnistuin sanomaan Matiaksen nimen vaikka kuinka monta kertaa, miten se olikaan niin vaikeaa! Rankkupullosta huikattiin siis tiheään tahtiin. 

Lapualle päästyämme pääsin harjoittelemaan uuden nimikirjoituksen tekoa. Kun olin sitä tovin harjoitellut, sain kirjoittaa uuden nimen tyhjän canva-taulun alareunaan. Tämän jälkeen kaikki tytöt punasivat huulensa ja painoivat pusuhuulet tauluun kiinni, sekä kirjoittivat siihen nimensä. Näin mulle jäi ihana muisto siitä, ketkä kaikki olivat polttareissa mukana! :)


Illan edetessä mulle annettiin myös tehtäväksi harjoitella erilaisista asioista nalkuttamista, joka ilmeisesti avioliittoon kuuluu :D Videollekin on todistettu, kuinka tässä rangaistuspullon kyljessä olevalle kuvalle huudan, kuinka ärsyttää kun ei voi lopettaa sitä pelaamista yms :D Hyvin meni kuulemma, vissiin harjoteltu tota nalkuttamista ennenkin! :D

Yksi tehtävä oli vielä illalle, nimittäin tehdä Matiakselle lahjakortti huomenlahjaksi. Sain itse päättää mitä lahjakorttiin kirjottaisin. Tämä jääköön vielä salaisuudeksi, mitä huomenlahjaksi aion hankkia. :)

Loppuilta sitten bailattiin hyvän musiikin tahtiin, yöllä jopa fiilisteltiin mm. kapasiteettiyksikköä, joka oli yks mun lemppareista teininä! Ai että meillä oli hauskaa! :) Musta on myös järkyttäviä kuvia kun fiilistelen jotain biisejä oikein antaumuksella, niitä en taidakaan täällä julkaista, hahaa!

Seuraavana aamuna kun vielä kömmin sängystä ylös, isosisko ja kaaso olivat laittaneet ihanan aamupalapöydän! Se kruunasi kyllä täydellisesti viikonlopun! Aamupäivästä lähdettiinkin sitten yliopistokavereiden kanssa ajelemaan kohti Helsinkiä. 



Mun mielestä ihan täydellinen viikonloppu, oli niin älyttömän hauskaa! Kaaso ja siskot olivat kyllä nähneet ihan hirveästi vaivaa, joten heille kuuluu kyllä todella iso kiitos! Pus, kiitos rakkaat! <3


2 kommenttia:

  1. Kuullostaa kyllä todella kivoilta polttareilta :)

    VastaaPoista
  2. Huipuilta kuulostaa sun polttarit! Tosi hauska idea tuo pusuhuulitaulu. Ihana muisto polttareista! :)

    VastaaPoista