torstai 28. tammikuuta 2016

Meidän vihkisormukset

Kävin kesällä teettämässä kihlaani Malmin korupajalla lisää timantteja samalla kun kävin ostamassa vihkisormuksen. Se on odottanut jo pitkään kaapissa, eikä oo enää kuin 9 päivää kun sen saa pujottaa sormeen, iiks!

Mulla on siis kihlana ollut alunperin sileä valkokultainen sormus, mutta päätin että haluan siihen vähän enemmän kimallusta, joka sopisi yksinkertaisen vihkini kanssa hyvin yhteen. Vihkisormus löytyi Kohinoorin mallistosta.

En kaivertanut sormukseen kesällä vielä mitään, koska en siihen mennessä ehtinyt miettiä, että mitä sormukseen kaivertaisin. Nyt käytiin sitten kihlojen kiillotuksen yhteydessä myös kaivertamassa meidän sormukset! Alunperin suunnitelmissa oli, että Matias hankkisi myöhemmin uuden vihkisormuksen, kun halusi hieman erilaisen nykyisen sileän valkokultaisen tilalle, mutta mukaan lähtikin jo nyt keraaminen musta mattapintainen sormus hintaan 39e! Hihiteltiin vähän hinnalle, mutta materiaali on kuulemma kestävää ja kun kerran se oli mieleinen niin ihan sama mitä siinä hintalapussa lukee! :)


Vähän näkyy huonosti mun kihlan timantit, mutta siellä ne on :) Kihlassa mulla on kaiverrettuna vain "Matias 22.7.11", mutta kovasti mietittiin mitä vihkiin kaiverrettaisiin. Halusin jotain erilaisempaa, mitä en meinannut aluksi millään keksiä. Olin vielä sinä aamuna sitä mieltä, kun sormuksia oltiin viemässä kaiverruttamaan, että laitan sinne "nyt ja aina 6.2.2016". Mutta ehkä noin tuntia aikaisemmin lähtöä keksin sen! Nimittäin nyt mun sormuksessa lukee "Challenge 6.2.2016" ja Matiaksen omassa "accepted 6.2.2016"! :D Jos joku ei tunnista/ tiedä, lause on How I met your mother -sarjasta, joka on yks meidän ehdottomasti lemppari TV-sarjoista. Musta tää on hirmuisen hauska kaiverrus, hyvin meidän näköinen! :D 

Nyt pitäisi Helsingistä olla kaikki kamat pakattuna (ainakin toivon mukaan, unta oon nähnyt niin monta kertaa että jotain tärkeää tänne jää!). Huomenna sitten junalla kohti Lapuaa, jolloin alkaakin viimeinen viikko saada kaikki kasaan! Pientä jännitystä meinaa olla ilmassa :)

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana kaiverrus! :) Ja tsemppiä hirveesti teidän elämänne yhteen onnellisimmista päivistä!<3

    VastaaPoista
  2. Tosi hauska kaiverrus!! Himym on ihan paras :)

    VastaaPoista