torstai 10. maaliskuuta 2016

Häitä edeltävä viikko

Jeij, hääkuvat ovat vihdoin saapuneet ja pääsen jakamaan meidän ihanan päivän teidän kanssa! (Hah, paitsi tässä postauksessa vain yksi meidän valokuvaajan ottama kuva, muut ovat sisko räpsimiä)

Aloitetaanpas häitä edeltävästä viikosta. Koko viikko ennen häitä oli aikamoista hulinaa. Aamusta iltaan asti sai juosta paikasta toiseen ja tehdä viimehetken koristeluja yms. Isoin homma oli meidän jälkiruoat, naurettiinkin että meillä oli kunnon jälkkäritehdas pyörimässä, aikamoinen homma siinä oli! Tai no, itse en niihin kauheasti uskaltanut koskea, siitä ei tunnetusti ois tullut yhtään mitään :D Onneksi kaasolla, siskoilla ja äidillä oli lähes koko viikko vapaata, joten heiltä homma sujui paremmin kuin hyvin! Iso kiitos heille! <3
Perjantai taisi kuitenkin olla kaikista raskain ja kiireisin päivä. Aamusta kaaso, siskot ja äiti tekivät mökillä viimeisiä kakkutikkareita. Kun soitin heille, että miten sujuu, vastaus oli että "älä kysy!!". Hehee, jättivät hankalimmat viimeiseksi. Kun tikkarit oli valmiita ja autot pakattu, suunnattiin kohti juhlapaikkaa.



Huuh, nää oli niin mielettömän hyviä porkkanakakkutikkareita, ette uskokaan! Ja tuo huikea kaaso oli löytänyt vielä meidän hääväreissä väriaineita, mikä rakkaus! Ja teki vielä itse tuon huikean kakkutikkaritelineen, hääväreissä myöskin! <3

 Meillä oli viisi tuntia aikaa laittaa paikat kuntoon juhlapaikalla. Ja siinä alettiinkin sitten häsäämään urakalla! Meidän kukka-asetelmat eivät olleet kaikista helpoimmasta päästä. Meillä oli kukkien upottamiseen kiviä, joissa rautalanka ympärillä jo valmiiksi kieputettuna. Juhlapaikalla kiinnitimme rautalankaan aina neilikan, jonka laitoimme maljakkoon. Kiven peittämiseksi tuli muovisia "jäähileitä", jonka jälkeen koko maljakko täytettiin vedellä. Ja näitä tehtiinkin sitten 90kpl :D Mutta kauniita tuli!



Susanna Salo

Pöytäliinojen silittelyssä meni myös ikuisuus! Samoin lipputankovalojen asettelussa, onneks miehet hoitivat sen osuuden! Mutta uskomattoman upealta ne näytti juhlatilassa!


Pöytien koristelusta taidankin tehdä oman postauksensa erikseen. Yllä kuitenkin yleiskuvaa, miltä ravintolassa näytti! Ravintolan ulkopuolelta löytyi meidän lahjapöytä, photobooth, sekä yläkerrasta meidän oma pubi. Näistäkin vielä lisää myöhemmin! :)

Kun juhlapaikka oli saatu kuntoon, mentiin äidin, kaason ja siskojen kanssa mökille nukkumaan. Päivä oli ollut niin pitkä, että sain unta yllättävän helposti! Mutta sitten heräsinkin itsestään 4.40. Kömmin sängystä ylös, johon isosiskokin heräsi. "Joko Emmi heräs, meettekö jo suihkuun?" "ei, kello ei oo ees vielä viittä" "Pauliina, nyt takas sänkyyn sieltä!!!" "ei pysty, hihiii, mä meen tänään naimisiin" sisko naurahti ja meni itse takaisin nukkumaan. Mä hykertelin itekseni ja menin ajoissa suihkuun ja odottelemaan muiden heräämistä. :)

6 kommenttia:

  1. Tosi kaunista! Aivan ihanat nuo veteen upotetut kukka-asetelmat! <3

    VastaaPoista
  2. Heips! Meillä meni häiden kukkavalinnat uusiksi tänään floristin vinkistä ja aloimme miettiä, mikä kukkalajike kannattaisi upottaa maljakkoon veden alle. Yhdeksi vaihtoehdoksi nousi esiin tuo neilikka, mistä syystä eksyinkin blogiisi :)

    Koska meille on tulossa samanlainen toteutus pöytäkoristeihin niin olisi tosi iso apu, jos ehdit vastailemaan muutamaan kysymykseen! Elikkä, olivatko kivet tyyliin ulkoa poimittuja pikkukiviä / kuinka painavia niiden pitäisi olla, että pitävät kukkaa pohjassa? Näkyikö kivi hileiden joukosta pahasti? Kuinka kauan teillä meni rautalankojen virittämiseen kukkasiin? Meillä on siis juhlapaikalla aamulla noin yksi tunti aikaa ja pitäisi kahdeksaan pöytään saada yksi maljakko, jossa olisi kaksi erimittaista neilikkaa, joten tekeekö se sitten 16 viritystä ja upotusta. :D Voi apua, miksi pitää mennä ihastumaan näihin ei niin helppoihin ratkaisuihin...

    VastaaPoista
  3. Moi! Mikä on tuo teidän juhlapaikka? Kauniin näköistä! :)

    VastaaPoista